efektleri kullanma o zaman c sys bin içinde aknskinsrv.dll dosyası var sonuna 1 koy kaydet kapat aç efektler devre dışı mif dosyalarını kullanmaya devam et
tşkkrler
bu maximod 5800 çalısırmı acaba arkadaş benm teli gördü beğendide![]()
) önce hack yaptım sertifica olayını astım bu gece.. şimdi de bu mod4 olayını yükledim. programtelefonda çalışıyor şuan effectleri yüklüyor, modları yüklüyor, pil renkleri denilen seyleri yüklüyor telefonuyeniden baslatın diyor.. ama yeniden baslattıgımda hiçbir etkisi olmuyor.. hala orjinal sıkıcı effectler var hiçbirşey değişmiyor. benim x7 telefona mı uyum saglamıyor anlamadım.. öneriniz nedir emekleriniz için takdir ediyorum. şimdiden teşekkürler.refresh bu gece güncelliyorum az sabır mifler eksik kalmış
;Dmaximod yükledikten sonra orjinal paketler bölümünde kurulum paketi var onu kurdun mu biraz uzun sürebilir kurulum paketin den sonrada restart çektinmi
- - - Eklendi - - -
fp2 için efektler de sıkıntı yapan benim tahminimce
aknskinsrv.dll dosyası
- - - Eklendi - - -
çünkü hiç efekt seçmeden bile telefonun kendi orjinal efektlerin de bile o sorun var
maximod yükledikten sonra orjinal paketler bölümünde kurulum paketi var onu kurdun mu biraz uzun sürebilir kurulum paketin den sonrada restart çektinmi
- - - Eklendi - - -
fp2 için efektler de sıkıntı yapan benim tahminimce
aknskinsrv.dll dosyası
- - - Eklendi - - -
çünkü hiç efekt seçmeden bile telefonun kendi orjinal efektlerin de bile o sorun var
)refresh bu gece güncelliyorum az sabır mifler eksik kalmış
) menülerdeki görünmeyen simgeler, görünemediği için kasıyor asırı derecede neredeyse sürüklemeyi durduruyor.. Şimdilik orjinali görünemeyen simgelere, kendi simge modelini atayabilen temalar kullanarak, temaya ait simgelerin boşlukları doldurmasıyla bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak mümkün oluyor..
) fp2 için uğraşıyorum mif olayı tamam ama efektler sıkıntıılı elimde test cihazı olmadığı için test işlemleri uzun sürüyor Refreh sürümü güncellendi sadece mif sorunu giderildi
ama niye böyle yapıyo anlam weremedim