[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
telefon çökmez programı kaldırma işlemleri ilk mesajda var

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
arkadaşlar tesekkür ederm ama kusura bakmayn hatalı olmuş mesaj oturumlarımı göstermiyor widgetlar eksik telfn o ev ekranına qeldĞnde widget var ama gösteremdği içn kasma yapıyor yanls anlamayn uygulamayı kötülemiyorm ama eksiklikleri var.s düzeltilrse qüzel olur tel c6_01 belle

- - - Eklendi - - -

bu nedir yha dediğnizi aynen yaptım klasörleri sildim ama nedense "ev ekranındaki kısayolların altında isimleri yazmıyo ne yapacam bn şimdi.s.s

asigsasi

asigsasi

Üye
efektleri kullanma o zaman c sys bin içinde aknskinsrv.dll dosyası var sonuna 1 koy kaydet kapat aç efektler devre dışı mif dosyalarını kullanmaya devam et

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
efektleri kullanma o zaman c sys bin içinde aknskinsrv.dll dosyası var sonuna 1 koy kaydet kapat aç efektler devre dışı mif dosyalarını kullanmaya devam et

tamamdır normal efektleride kapattm telefn hızlandı sanki biraz :) tşkkrler
bu sefer kurcaladm buldm kardşm mesajlarn sorununu buldum mesajlar çok fazlaymş sildim çoğunu şmdi düzeldi efekte kullanıyorm ama belle refresh güncellemesne el atılması lazım :)

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
python u ve maximodu kurdm -Orijinal Paketlere girip Kurulum Paketi ni kurcm bu uyarıyı veriyo . diğerlernide kurmaya çalıstm mif uygulamaya çalıstm yine bu hatayı verdi . ne yapabilirim ?[/URL][/IMG]

open4all yamasını aktif etmemişim özür dilerim .şimdi hallettm mifi uyguladım fakat daha sonra başka bi mif uygulayınca tekrar bu uyarıyı veriyo ve uygulamıyo. yeniden başlatıncaorjinal nokıa mifini uygulamış oluyo ..?

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bu maximod 5800 çalısırmı acaba arkadaş benm teli gördü beğendide :)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bazı mifleri yükluyorum sistemde mevcut yüklenemez diyor bunu Nasıl düzeltebilirim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
refresh bu gece güncelliyorum az sabır mifler eksik kalmış

guzeldusunen

Üye
meraba arkadaşlar.. ben nokax7 kullanıyorum. belle refresh son sürüm yüklü tlefonumda. hiç anlamam bu konulardan ama effect yüklemek için arastırıyordum birşeyler, wfcydi moddu hack ti derken allak bullak oldum.. :)) önce hack yaptım sertifica olayını astım bu gece.. şimdi de bu mod4 olayını yükledim. programtelefonda çalışıyor şuan effectleri yüklüyor, modları yüklüyor, pil renkleri denilen seyleri yüklüyor telefonuyeniden baslatın diyor.. ama yeniden baslattıgımda hiçbir etkisi olmuyor.. hala orjinal sıkıcı effectler var hiçbirşey değişmiyor. benim x7 telefona mı uyum saglamıyor anlamadım.. öneriniz nedir emekleriniz için takdir ediyorum. şimdiden teşekkürler.

asigsasi

asigsasi

Üye
maximod yükledikten sonra orjinal paketler bölümünde kurulum paketi var onu kurdun mu biraz uzun sürebilir kurulum paketin den sonrada restart çektinmi

- - - Eklendi - - -

fp2 için efektler de sıkıntı yapan benim tahminimce
aknskinsrv.dll dosyası

- - - Eklendi - - -

çünkü hiç efekt seçmeden bile telefonun kendi orjinal efektlerin de bile o sorun var

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
maximod yükledikten sonra orjinal paketler bölümünde kurulum paketi var onu kurdun mu biraz uzun sürebilir kurulum paketin den sonrada restart çektinmi

- - - Eklendi - - -

aknskinsrv.dll dosyası

- - - Eklendi - - -

çünkü hiç efekt seçmeden bile telefonun kendi orjinal efektlerin de bile o sorun var

bide avkon2. Uzantılı dosyalar sorun var çok kasma hata var diğer efektlerde bişey olmuyo bakalım noss qüncelleyecem dedi merakla bekliyoruz ;)

guzeldusunen

Üye
- - - Eklendi - - -

aknskinsrv.dll dosyası

- - - Eklendi - - -

Sağol kardeşim.. Acemiliğime ver.. Çok Teşekkür ediyorum.. Çok etkiliymiş gerçekten. Telefon çok güzeldi ama içi boş gibiydi.. Tamamlandı sayenizde.. :))

guzeldusunen

Üye
refresh bu gece güncelliyorum az sabır mifler eksik kalmış

sanırım güncelleme işi askıya alındı :)) menülerdeki görünmeyen simgeler, görünemediği için kasıyor asırı derecede neredeyse sürüklemeyi durduruyor.. Şimdilik orjinali görünemeyen simgelere, kendi simge modelini atayabilen temalar kullanarak, temaya ait simgelerin boşlukları doldurmasıyla bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak mümkün oluyor.. :))

Bir de modlarda güç düğmesine yeniden başlat seçeneği koyabilmek mümkün mü..? yada ne bileyim sürükleme hızı ile listenin sonuna kadar sürüklemenin devamı, kamera performansı, zoom, cpu, ram gibi flashla yapılabilen iyileştirmeler bu MaxiMOD'ta uygulanabilir mi.. Yardımcı olursan bende diğer arkadaşlarda minnettar oluruz..

Çok güzel bi çalışma olmuş ve yarım bırakmamak gerek diye düşünüyorum. Bu kadarı için bile çok teşekkür ediyorum.. Zamanını ayırıp bunları yaptığın için çok sağol..

i400

Üye
acabaa fp2 uyumlu sürümü varmıı yoksaa çıkıcak mıı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp2 için uğraşıyorum mif olayı tamam ama efektler sıkıntıılı elimde test cihazı olmadığı için test işlemleri uzun sürüyor Refreh sürümü güncellendi sadece mif sorunu giderildi

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
fp2 için uğraşıyorum mif olayı tamam ama efektler sıkıntıılı elimde test cihazı olmadığı için test işlemleri uzun sürüyor Refreh sürümü güncellendi sadece mif sorunu giderildi

refresh mif sorunu çözülmüş daha başka sorunlar varmı bu son haliyse ne zaman paylaşacaksn?

- - - Eklendi - - -

1 hafta qüzeldi kullandm taki dün qeceye kadar sabah kalktm telefn açılmıyor hafıza kartnı çıkardım öyle taktm açıldı açıldktan sonra kartı takıp maximodu sildim kurtuldum şu yeni qüncellenili deneyelim bakalım bide :) ama niye böyle yapıyo anlam weremedim

Üst Alt