[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

jakobs21

Üye
ya xplore ile atmaya çalışıyorum işte mesella bunun üzerine yaz diyo weather witgetinde dosya açılamıyor diyo atmıyo demekki bu yüzden maximod uygulayamıyo bi de ben cfw kullanıyorum adamın cfwsinde seffaf wıdgetl r vardı programı kurdım refresh kurulum paketine tıkladım tüm widgetler orjinal belle widgetine döndü yardım edin

- - - Eklendi - - -

ya ama burda e ye kurun diyo

- - - Eklendi - - -

ya ama burda e ye kurun diyo kendiliğinden e ye kuruyor

- - - Eklendi - - -

kendiliginden hafıza kartına kuryoo

asigsasi

asigsasi

Üye
sen baştan söylesene cfw kullandığını cfw de sorunlar olabiliyor bi arkadaş daha söylemişti orjinal fw yükleyip dene istersen

jakobs21

Üye
ya orjinal fw olmaz dandik ya bunun bi yolu vardır noss bar neden ilgilenmiyo

asigsasi

asigsasi

Üye
pm at

theruhix

Üye
noss_bar hocam bekliyorum

jakobs21

Üye
yardım edinnnn

- - - Eklendi - - -

biri baksına ama

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maximodun e de olması sorun açmaz sen maximod tan önce herhangi bir johlog mod falan yaptın mı yaptın veya yapmadın önemli değil dediklerimi yap sırayla xplore ile c sys bin içine gir ve aknıcon.dll dosyasını aknıcon2.dll diye yeniden adlandır aynı şekilde aknskinsrv.dll dosyasınıda yeniden adlandırıp aknskinsrv2.dll yap teli kapat aç şuan efektler de orjinal olmuş olacaktır miflerinde şimdi maximodun içine gir ve orjinal pkaetler içinden kurulum paketini tekrar kur ve istediğin efekti ve mif i maximod ile seç telefon kapat aç herşey değişmiş olacak bu maxi mod fp1 ve refresh içindir senin telefonun s^3 mü bilmiyorum modelini yaz belle ise bu maximod çalışmaz fp2 ise de çalışmaz ok resfres ise refresi kur fp1 ise fp1 olanı kur.

jakobs21

Üye
ya benim tel refresh c6-01 ama tele bjkmertin cfwsi kurulu ve c belleginde mod yok ama adam z sistem bellegine kurmus widgetler şeffaf ordayazdıgın akn dosyalar var nokia cookerla girdim işte o iki dosyayi sildim sonra cfwyi bu şekilde düzenledim tel açılmadı nokia yazısınd a kalıp kapanıyordu dead flash falan düzellttim teli yani nasıl yapmalıyım yardım et maximodda bi tek widget degişimi olmuyo diğee r modlar degişio bende avkon dan oldugunu düşündüğüm için avkonu silmeyi düşpndüm yardım edermisibiz
bi tek widget degiştirince sorun yapıyo benim widgetler şeffaf programda refresh kurulumu seçiyorum widgetler orjinale dönüyo sonra e maximod mif klasörine senin yazdıklarının aynısını yapıyorum bi tek programda uyguladığım beyaz saat degişio widgetler bildiğin orjibal belleden baska olmuyo

theruhix

Üye
Noss bar hocam o kadar geldnz cvp attnz bizede linki yollasaydnz o resmin

theruhix

Üye
Saat miflerinde bi kız var örnek resimde siyah iç çamaşırlı karnına bakıyor kız

theruhix

Üye
Aynen bu çok saolun hocam

jakobs21

Üye
ya noss bar yardım et be abi

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
maximodu kurdum ama açılmıyor üstüne tikliyorum açılmıyor Neden

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
kurdum güzel oldu cook teşekkür ederim:) ama bazı mifleri yüklüyorum sistemde aynı paket mevcut yüklenemiyor diyor bunu nasıl düzeltebilirim

yardım edecek kimse yokmu ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Giriş ekranındaki uygulamaların ismi gözüknüyor

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
eline sağlık qüzel olmus ama bn proramı anlayana kadar canm çıkar bide ben uygulamaları silersem hersey eskisi qibi olurmu yoksa telèfn göçermi korktm bian :) nasil sileblrm istesem

Üst Alt