HakanSeven12
Üye
maxipda hakkında
MaxiPDA Türkçe Uygulamalar bu bölümde sadece maxipda üyeleri uygulama türkçeleştirip koyabiliyor ben noss_bar arkadaştan başka paylaşım yapan görmedim ve oda nerdeyse hep s^3 için uygulama çeviriyo ben bi türkçeleştirme yapıp koydum taşındı tamamda kimse diğer telefonlar için uğraşmicaksa s60v5 ve s60v3 kullananlar napcak?
ya izin verin herkes paylaşımını yapsın yada adam bulun diğer telefonlarada çeviri yapsın noss_barada hak veriyorum adamda s^3 var s60v5 e çeviri yapsada deneyemezki ve tabi kendi kullandığı telefona uygulama yapıp paylaşıyor
lütfen biri bu sorunu çözsün...
ya izin verin herkes paylaşımını yapsın yada adam bulun diğer telefonlarada çeviri yapsın noss_barada hak veriyorum adamda s^3 var s60v5 e çeviri yapsada deneyemezki ve tabi kendi kullandığı telefona uygulama yapıp paylaşıyor lütfen biri bu sorunu çözsün...
ben ekibe girmek istemiyorumki orada paylaşımın serbest olmasını istiyorum eğer teşvik için yapıyorsanız onlara özel verin bizde paylaşımımızı normal bölümler gibi yapalım
yok ben istediğim programı bulamıyorum diyorsanız grup üyeleri ile irtibata geçin yeterli