maxipda hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
maxipda hakkında
MaxiPDA Türkçe Uygulamalar bu bölümde sadece maxipda üyeleri uygulama türkçeleştirip koyabiliyor ben noss_bar arkadaştan başka paylaşım yapan görmedim ve oda nerdeyse hep s^3 için uygulama çeviriyo ben bi türkçeleştirme yapıp koydum taşındı tamamda kimse diğer telefonlar için uğraşmicaksa s60v5 ve s60v3 kullananlar napcak? :bilmm ya izin verin herkes paylaşımını yapsın yada adam bulun diğer telefonlarada çeviri yapsın noss_barada hak veriyorum adamda s^3 var s60v5 e çeviri yapsada deneyemezki ve tabi kendi kullandığı telefona uygulama yapıp paylaşıyor

lütfen biri bu sorunu çözsün...

Ozan

Ozan

Admin
MaxiPDA ekibinin yöneticileri var örneğin Sensation a mesaj atarsanız, bu gruba katılıp katılamama durumunu değerlendirebiliriz daha sonra çeviri yapıp bölüme tabiki koyabilirsin. Kısacası bölüm yöneticileri ile iletisime geçin.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bi mesaj attım cevap geldi bidaha attım 2 gündür haber yok ben ekibe girene kadar okullar başlar bu hızla :) ben ekibe girmek istemiyorumki orada paylaşımın serbest olmasını istiyorum eğer teşvik için yapıyorsanız onlara özel verin bizde paylaşımımızı normal bölümler gibi yapalım

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
bi mesaj attım cevap geldi bidaha attım 2 gündür haber yok ben ekibe girene kadar okullar başlar bu hızla :) ben ekibe girmek istemiyorumki orada paylaşımın serbest olmasını istiyorum eğer teşvik için yapıyorsanız onlara özel verin bizde paylaşımımızı normal bölümler gibi yapalım
Ekibe girmek istemiyorsanız orda paylaşım olmaz ama diğer yerlerde tabii ki konunuzu açabilirsiniz. Zaten konunuzu o yüzden gerekli yere taşıdım. Üst konuda zaten gerekli bilgiler yazıyordu o yüzden size bağlantıyı da atmıştım.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
benim dediğim neden herkese açık değil?

marist

marist

Üye
Şahsen bende bundan rahatsızdım. Demek ki guruba girmek lazımmış. Ve Sadece nossbar paylaşım yapıyor ve tek olduğu içinde içerik paylaşımı geç oluyor. Paylaştığında da genelde S^3 için paylaşıyor. Bence 1 kişi az oraya..

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
aynen

sublieutenant

sublieutenant

Üye
benim dediğim neden herkese açık değil?
adı üzerinde Maxipda Türkçe uygulamalar, çeviri yapan arkadaşlar diğer konulara ekleyebiliyor zaten..
amacınız gruba dahil olmaksa başvurun :lol yok ben istediğim programı bulamıyorum diyorsanız grup üyeleri ile irtibata geçin yeterli :spr

x-scarface

x-scarface

Üye
aslından çeviri bölümüne bi üst konu daha açılabilir sizden gelenler vs diye mesela :hmmm

anılbaran

anılbaran

Üye
Sensation,Ediz YİGiT,NossBar,anılbaran bu arkadaşların orda yetkileri var .MaxiPDA Özel bir ekip aslında . Bu dedigimi en iyi Sensation ve EDİZ YiGİT anlar. 4 kişi de zaman zaman oraya özel vakit ayırıp (ki zahmetli bir iş) paylaşım yapıyor. Mesala ben okul yüzünden 2 ay dır forumda paylaşım yapamıyorum . 1 hafta sonra her şey yolunda giderse tekrardan devam edicem . Ayrıca insanların sosyal hayatı var bir tek Noss Bar arkadaşım paylaşım yapmııyor.Onun boş zamanı çok belki ve forumda aslında sadece kendini o bölümde adamış ise sadece o çeviri yapıyor digerleri yan gelip yatıyor degil elbette :) . Ayrıca orda ki uygulamalar sıradan çeviriler degil gayet özenle yapılan çeviriler oldugu için biraz daha zahmetli . Yani diyecegim o ki zaman oldukça elimizden geleni yapıyoruz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sensation,Ediz YİGiT,NossBar,anılbaran bu arkadaşların orda yetkileri var .MaxiPDA Özel bir ekip aslında . Bu dedigimi en iyi Sensation ve EDİZ YiGİT anlar. 4 kişi de zaman zaman oraya özel vakit ayırıp (ki zahmetli bir iş) paylaşım yapıyor. Mesala ben okul yüzünden 2 ay dır forumda paylaşım yapamıyorum . 1 hafta sonra her şey yolunda giderse tekrardan devam edicem . Ayrıca insanların sosyal hayatı var bir tek Noss Bar arkadaşım paylaşım yapmııyor.Onun boş zamanı çok belki ve forumda aslında sadece kendini o bölümde adamış ise sadece o çeviri yapıyor digerleri yan gelip yatıyor degil elbette :) . Ayrıca orda ki uygulamalar sıradan çeviriler degil gayet özenle yapılan çeviriler oldugu için biraz daha zahmetli . Yani diyecegim o ki zaman oldukça elimizden geleni yapıyoruz.

İşte MaxiPDA ve MaxiCFW rütbesine sahip çok değerli bir arkadaşımız konuştu. Tartışma bitmiştir.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
emredersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt