[MaxiPDA] Efektler v3.0 Symbian^3 Refresh-FP1-FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen refresh olanı at

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

By-HaCk

By-HaCk

Üye
teşekkürler yükledim kullanıyorum :tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

Carizmatik

Carizmatik

Üye
öncelikle çok teşekkürler. Ben bunu aynen anlatıldığı şekilde yükledim herhangi bir efekti uygulamadan seçip yapıyorum ama bi değişiklik göremiyorum yada varda benmi fark etmiyorum yardımcı olur musunuz?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
c sys bin içine dll dosyasını atıp uygulamayı kurup efekt seçip telefonu kapatıp açtın mı? ve daha sonraki efekt seçimlerinde tel kapatıp açmak gerekmez

Carizmatik

Carizmatik

Üye
evet aynen konuda anlatıldığı gibi yaptım ama olmadı yinede

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir yerde mutlaka hata yapıyorsun

Carizmatik

Carizmatik

Üye
Önce c sys icindeki mevcut dll dosyasının adını anlatıldığı gibi 2 ekledim ardından uygulamayı kurup teli yeniden başlattım efekt uygula dedim ama sonuç değişmiyor. Hata nerde olabilir?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen eski dll dosyasının adına 2 koymuşsun ok peki bu uygulama ile verdiğim zip içindeki dll dosyasını c sys bin içine attın mı ismini hiç değiştirmeyeceksin aknskinsrv.dll olacak

Carizmatik

Carizmatik

Üye
sen eski dll dosyasının adına 2 koymuşsun ok peki bu uygulama ile verdiğim zip içindeki dll dosyasını c sys bin içine attın mı ismini hiç değiştirmeyeceksin aknskinsrv.dll olacak
evet aynen öyle yaptım indirdiğim dosyadaki dll giç bir değişiklik yapmadan C sys bin attım - - - Eklendi - - -
evet aynen öyle yaptım indirdiğim dosyadaki dll giç bir değişiklik yapmadan C sys bin attım - - - Eklendi - - -
evet aynen öyle yaptım indirdiğim dosyadaki dll giç bir değişiklik yapmadan C sys bin attım

kırmızı12345

kırmızı12345

Üye
ben bu efektleri indirdim kurdum ama ne işe yarar ben menü geçiş efekti falan zannetmiştim.Bunlar ne efekti ?

manolyam63

manolyam63

Üye
dostum bırıncı sayfaya bak hersey ayrıntılı sekılde yazıyor orda dııkat edersen ne oldugunu anlarsın...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

ersncak42

Üye
Uygulamayı yüklerken ''Yüklenemiyor hafıza kartı takılı değil'' hatası alıyorum neden olabilir c sys bin'e attım verdiğin dosyayı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp2 de hafıza kartı şart

manolyam63

manolyam63

Üye
evet sen nereye attın bunları hafıza kartı olmadan olmaz...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelleme geliyor yakındaa...

• Beğen
Tepkiler: arslanla
manolyam63

manolyam63

Üye
ne zaman gelıyor...

noss_bar