finalll :ehe
Tuba.Erva Üye : pelin uyank davranmşn.tebrik ederm finale çıkanlari.darısı başımza.ama benim rakipler pek bi korkutuyo gözumu.d
: pelin uyank davranmşn.tebrik ederm finale çıkanlari.darısı başımza.ama benim rakipler pek bi korkutuyo gözumu.d
By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: Tek başıma oyun kazandım ya şaka gibi Genişletmek için tıkla ... Taş Gelmedi Pınar Napıyım 1 Kere Kazandım Yeter
minoo' Alıntı: Tek başıma oyun kazandım ya şaka gibi Genişletmek için tıkla ... Taş Gelmedi Pınar Napıyım 1 Kere Kazandım Yeter
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Oguzc@N' Alıntı: bende kazandım Genişletmek için tıkla ... paintten mi yaptın
greenmile Üye Konu Sahibi bu arkadaşlar finale değil yarı finale çıktı zira 1-0 gibi bir skorla kazandılar,final için büyük ihtimal bi oyun daha oynamaları gerekecek...
bu arkadaşlar finale değil yarı finale çıktı zira 1-0 gibi bir skorla kazandılar,final için büyük ihtimal bi oyun daha oynamaları gerekecek...
By_GaBLiN Üye minoo' Alıntı: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Tebrikler Bu Arada Sayende Kazandık
OğuzcanAbi Üye .:: Enver ::.' Alıntı: paintten mi yaptın Genişletmek için tıkla ... yeminle oynamadım üzerinde