yaw ne işi var erkeklerin kızlar grubundaaaaa???:@ Bu durum için önlem yakındır .. :oke:
Ozan Admin dreamgirls' Alıntı: yaw ne işi var erkeklerin kızlar grubundaaaaa??? Genişletmek için tıkla ... Bu durum için önlem yakındır ..
dreamgirls' Alıntı: yaw ne işi var erkeklerin kızlar grubundaaaaa??? Genişletmek için tıkla ... Bu durum için önlem yakındır ..
ouSahin Üye Konu Sahibi Elif ben sana kızlar grubu için davet yollim istersen yönetici oldugum için yetkim var
FirstClasss Üye ouSahin' Alıntı: Elif ben sana kızlar grubu için davet yollim istersen yönetici oldugum için yetkim var Genişletmek için tıkla ... ok yolla ama nedir özelliği
ouSahin' Alıntı: Elif ben sana kızlar grubu için davet yollim istersen yönetici oldugum için yetkim var Genişletmek için tıkla ... ok yolla ama nedir özelliği
elmyra Üye JaNbErG' Alıntı: kim basıyor söleyin kızlar hemen banlıyım Genişletmek için tıkla ... geç kaldın 3 gün oldu janberg
JaNbErG' Alıntı: kim basıyor söleyin kızlar hemen banlıyım Genişletmek için tıkla ... geç kaldın 3 gün oldu janberg
Nazy Üye varya bi ben giremedim şu guruba maaşallah ben hariç herkes girmiş sesimi inceltip Bende Size Katılabilirmiyim Desem Yutarlarmı Acaba?
varya bi ben giremedim şu guruba maaşallah ben hariç herkes girmiş sesimi inceltip Bende Size Katılabilirmiyim Desem Yutarlarmı Acaba?
dreamgirls Üye Nazy' Alıntı: varya bi ben giremedim şu guruba maaşallah ben hariç herkes girmiş sesimi inceltip Bende Size Katılabilirmiyim Desem Yutarlarmı Acaba? Genişletmek için tıkla ... e ilahi nazy... yutarmıyız hiiiiiiiiiiiççç... yalnız nickini nazyye diye değiştirirsen bi ihtimal belkiiii... o da belki diyorum bak...
Nazy' Alıntı: varya bi ben giremedim şu guruba maaşallah ben hariç herkes girmiş sesimi inceltip Bende Size Katılabilirmiyim Desem Yutarlarmı Acaba? Genişletmek için tıkla ... e ilahi nazy... yutarmıyız hiiiiiiiiiiiççç... yalnız nickini nazyye diye değiştirirsen bi ihtimal belkiiii... o da belki diyorum bak...
Nazy Üye dreamgirls' Alıntı: yalnız nickini nazyye diye değiştirirsen bi ihtimal belkiiii... o da belki diyorum bak... Genişletmek için tıkla ... sensin nazyye
dreamgirls' Alıntı: yalnız nickini nazyye diye değiştirirsen bi ihtimal belkiiii... o da belki diyorum bak... Genişletmek için tıkla ... sensin nazyye
Nazy Üye canturgay' Alıntı: eyvahh ... ne yaptınızz abii. sizz ..böyleee.. Genişletmek için tıkla ... cansu çekil bak sanada gelir
canturgay' Alıntı: eyvahh ... ne yaptınızz abii. sizz ..böyleee.. Genişletmek için tıkla ... cansu çekil bak sanada gelir