Maxinin kızlar grubuna baskın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
ya ne güzel espiri olmuştu Alican

manyak!

Üye
ya ben demiştim bizden hissedenler olur die bak çıktı işte 2-3 tane ya isterseniz davetiye yolliim size bizim için farketmez kızmadım aksine çok sevindim bizim nüfus çoğalmışşş

iremm

Üye
baskın mı yapmıslar

Maxinin Kızları Yerine Maxinin "Dominant Teyze" Kızları Olsa Daha Uygun Olurdu Sanki

iremm

Üye
ben hariçç dimi?

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
prince of hell de dalmış içeri
pirincide pilav yapıp içine sehriye niyetine oğuzu koyacammm

yaf abla slm vermek için girdim yemege gerek yok dimi

hayır niyetine dağıtırsın artık sitede arzuu... sevap olur

gülesinn gülme

ya ben demiştim bizden hissedenler olur die bak çıktı işte 2-3 tane ya isterseniz davetiye yolliim size bizim için farketmez kızmadım aksine çok sevindim bizim nüfus çoğalmışşş

yaf bizzat sen sinir ol diye girdim slmdan ne anlarsın sen yaf

oguz hayırdır niye dalma gereği duydun

oguz dedi !!!görüosunuz adımı ögrenmiş dedim belki sen ordasındır bizzat tanışalım diye ama görüosun ne fedakarlıklar yapıyorum ne sen vardın nde tanışmak

kaşınıoda ondannn

evet kaşınıyorum

iremm

Üye
adını söyliyemezmiyim niye öyle garip karsıladın oguz?

oğuuzzzz ne işin var aramızdaaaaa...?
"maxi kızları ve kendini bizden hissedenler buraya buyursunnn)" umarım bu uyarıyı dikkate almışsındır...
yaaa arkadaşımm böyle mühim bi uyarıyı neden daha önce yapmadın ki link görünce insanın içinde gayr-i ihtiyari bi tıklama hissi oluşuyor..

elmyra

Üye
ya tamam uzatmayalım uyarıyı görmemiş dalmışlar içeri bir daha yapmazlar bu kadar laftan sonra pirinç ve sehriye size soruyorum bir dahada yapmazsınız dimiii

ya tamam uzatmayalım uyarıyı görmemiş dalmışlar içeri bir daha yapmazlar bu kadar laftan sonra pirinç ve sehriye size soruyorum bir dahada yapmazsınız dimiii
ama yinede böyle bi yasak gibi falan demeyelimde ..mâlum bizim Türk insanı yasakları çiğnemeyi pek sever..olaya böyle bi serbestlik katarsanız daha iyi olur gibi sanki..

yaw ne işi var erkeklerin kızlar grubundaaaaa???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...