MaxiNick Yarışması Hakkında Sorularınızı Burada Paylaşabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minecikcik

Üye
    Konu Sahibi
MaxiNick Yarışması Hakkında Sorularınızı Burada Paylaşabilirsiniz
ben oy kullanamıcam mı :S msj sayım az ya? ama katılmıorum yarısmaya :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
ben oy kullanamıcam mı :S msj sayım az ya? ama katılmıorum yarısmaya :)
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz minecikcik.

Takip gerektiren yarışmalarda, o güne kadar belli bir aktiflik gösterememiş üyeler katılımcı olarak kabul edilmez ve 50-100 gibi mesaj sınırlarıyla karşılaşırlar.

Takip gerektirmeyen yarışmalarda ise (Bu gibi, belli süre boyunca sitede olmak zorunda değilsiniz, yarışmada olabilmek için yalnızca adınızı yazdırmanız yeterlidir) sınır koymaya çok da gerek yoktur.

Ancak "oy kullanılan" yarışmalarda ihalelere fesat karıştırılması tehlikesinden dolayı :gul: (bir üye sürekli sahte üyelik alıp oy kullanarak üst sıralara yükselebilir çünkü) oy kullanmada belli bir sınır öngörülür.

Keyifli forumlar.

minecikcik

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım.. Mantıklı bir çözüm ama ip adresindende görebilirsiniz öyle yapanları öle deilmi?

borisu

borisu

Üye
Hoş bir yarışma amaaa bu güzellik kime göre, neye göre olacak???İşin derinlemesine indiğinizde her üyenin nicki kendine güzeldir ;) Felsefik ve psikolojik açıdan baktığımızda zaten kimse çirkin bir nickle siteye üye olmaz, sonrasında herkesin güzellik kavramı aynı olsaydı nicklerimiz aynı türlerde olurdu.Çoğulluk yerini benzerliğe bırakırdı...Benim kafam karıştı, sizin de karışsın :D Anarşistliğim tutmadı töbe haşa, ama benim nickim çok sade olduğu için azıcık çamura yatıyorum bilginize :mahcup: :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hmm anladım.. Mantıklı bir çözüm ama ip adresindende görebilirsiniz öyle yapanları öle deilmi?
Statik ip kullanmıyor ki herkes, sitemizin üye sayısı da malum, bir ip yazıldığında birden fazla üye adına ulaşabilirsiniz.
Hoş bir yarışma amaaa bu güzellik kime göre, neye göre olacak???İşin derinlemesine indiğinizde her üyenin nicki kendine güzeldir ;) Felsefik ve psikolojik açıdan baktığımızda zaten kimse çirkin bir nickle siteye üye olmaz, sonrasında herkesin güzellik kavramı aynı olsaydı nicklerimiz aynı türlerde olurdu.Çoğulluk yerini benzerliğe bırakırdı...Benim kafam karıştı, sizin de karışsın :D Anarşistliğim tutmadı töbe haşa, ama benim nickim çok sade olduğu için azıcık çamura yatıyorum bilginize :mahcup: :ehe
Oy kullanan üyelerin keyfine göre güzel.
Zaten biz objektif bir kıstas koymuyoruz.
En güzel avatar? Neye göre?
Kafama göre...

Zaten istenilen de subjektif yorum :) Kendi kıstaslarınıza göre en güzel hangisi ise ona göre.
Kimisine göre sadelik, çarpıcılık, karizma, nükte...
O nedenle bir kıstasımız yok. Kim neye göre güzel buluyorsa ona göre oylama yapılacak.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Evet sorularınız olursa buyrun yazın arkadaşlar :)

-------------------------

Konuyu ben açtım ve mesajları buraya taşıdım ama zaman sıralamasına göre dizildiği için mesajlar konuyu mine arkadaşımız açmış gibi duruyor, kanmayın :ehe

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
yapılıcak mı bu yarışma ?

SlashGun

SlashGun

Üye
Boşuna Uğraşman yav :) 1.Benim işte :D

minecikcik

Üye
    Konu Sahibi
Evet sorularınız olursa buyrun yazın arkadaşlar :)

-------------------------

Konuyu ben açtım ve mesajları buraya taşıdım ama zaman sıralamasına göre dizildiği için mesajlar konuyu mine arkadaşımız açmış gibi duruyor, kanmayın :ehe

Konuyu ben açdım :ehe En azından ben başlattım :) hmmm anladım soruma cvp aldım teşekkürler.. Evet cok mantıklı birşey olmuş 50 msj üstü.. Ama ben oy kullanamıcam :( Zaten kimseyi tanımıyorum ben tanıyana kadar başka nick yarışması olur herlde :) o zaman msj sayımda yeter bende oy kullanırım :) Neyse bütün arkadaşlara başarılar dilerim :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
yapılıcak mı bu yarışma ?
Yapılıyor zaten :) En Güzel Nick Yarışması! Üye Adına Güvenen Gelsin!!!

Boşuna Uğraşman yav :) 1.Benim işte :D
En Güzel Nick Yarışması! Üye Adına Güvenen Gelsin!!! :box:box:box

Konuyu ben açdım :ehe En azından ben başlattım :) hmmm anladım soruma cvp aldım teşekkürler.. Evet cok mantıklı birşey olmuş 50 msj üstü.. Ama ben oy kullanamıcam :( Zaten kimseyi tanımıyorum ben tanıyana kadar başka nick yarışması olur herlde :) o zaman msj sayımda yeter bende oy kullanırım :) Neyse bütün arkadaşlara başarılar dilerim :ehe
Siz bilirsiniz, bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle o halde :)
Bizimle kalmaya devam edin :oke:

7/B şampiyon

7/B şampiyon

Üye
yarışma ne zaman başlıcak

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yarışma başladı zaten :)
Bu bölümün üst konularında halen aktif olan yarışmalarımızı görebilirsiniz :)

arşiment

arşiment

Üye
oylama ne zaman başlayacak

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Oylama bu gireceğimiz hafta içerisinde bir gün başlayacaktır..
Preator 'un biraz işleri olduğundan 25 Mayıstan sonra ilgilenebilecek...

arslansem

arslansem

Üye
Yarışmaya katılım artık durdurulsa bence :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt