Öncelikle aramıza hoşgeldiniz minecikcik.ben oy kullanamıcam mı :S msj sayım az ya? ama katılmıorum yarısmaya![]()
(bir üye sürekli sahte üyelik alıp oy kullanarak üst sıralara yükselebilir çünkü) oy kullanmada belli bir sınır öngörülür.
Anarşistliğim tutmadı töbe haşa, ama benim nickim çok sade olduğu için azıcık çamura yatıyorum bilginize

Statik ip kullanmıyor ki herkes, sitemizin üye sayısı da malum, bir ip yazıldığında birden fazla üye adına ulaşabilirsiniz.Hmm anladım.. Mantıklı bir çözüm ama ip adresindende görebilirsiniz öyle yapanları öle deilmi?
Oy kullanan üyelerin keyfine göre güzel.Hoş bir yarışma amaaa bu güzellik kime göre, neye göre olacak???İşin derinlemesine indiğinizde her üyenin nicki kendine güzeldirFelsefik ve psikolojik açıdan baktığımızda zaten kimse çirkin bir nickle siteye üye olmaz, sonrasında herkesin güzellik kavramı aynı olsaydı nicklerimiz aynı türlerde olurdu.Çoğulluk yerini benzerliğe bırakırdı...Benim kafam karıştı, sizin de karışsın
Anarşistliğim tutmadı töbe haşa, ama benim nickim çok sade olduğu için azıcık çamura yatıyorum bilginize
![]()
![]()
Kendi kıstaslarınıza göre en güzel hangisi ise ona göre.Evet sorularınız olursa buyrun yazın arkadaşlar
-------------------------
Konuyu ben açtım ve mesajları buraya taşıdım ama zaman sıralamasına göre dizildiği için mesajlar konuyu mine arkadaşımız açmış gibi duruyor, kanmayın
En azından ben başlattım
hmmm anladım soruma cvp aldım teşekkürler.. Evet cok mantıklı birşey olmuş 50 msj üstü.. Ama ben oy kullanamıcam
Zaten kimseyi tanımıyorum ben tanıyana kadar başka nick yarışması olur herlde
o zaman msj sayımda yeter bende oy kullanırım
Neyse bütün arkadaşlara başarılar dilerim 
Yapılıyor zatenyapılıcak mı bu yarışma ?
En Güzel Nick Yarışması! Üye Adına Güvenen Gelsin!!!En Güzel Nick Yarışması! Üye Adına Güvenen Gelsin!!!Boşuna Uğraşman yav1.Benim işte

Siz bilirsiniz, bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle o haldeKonuyu ben açdımEn azından ben başlattım
hmmm anladım soruma cvp aldım teşekkürler.. Evet cok mantıklı birşey olmuş 50 msj üstü.. Ama ben oy kullanamıcam
Zaten kimseyi tanımıyorum ben tanıyana kadar başka nick yarışması olur herlde
o zaman msj sayımda yeter bende oy kullanırım
Neyse bütün arkadaşlara başarılar dilerim
![]()

Yarışmaya katılım artık durdurulsa bence![]()
aynen