MaxiMüzik Yarışması [OYLAMA]

Sponsorlu Bağlantılar

pelın_

İste onu inan ben de bilmiyorum Mert. Alttan alttan bseyler diyo herkes.

kız ben şaka yaptım he:)
senle ne alakası var kki ben daha yeni gördüm elendigimi:)
aman kalan saglar bizim olsun nolcak:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kimsenin elinde olan bişey değil sitenin kurbanı oldular
1 hafta uzatsanız yarışmayı tüm elenler ile yeniden başlasın yarışma kırgınlık olmasın :)

bencede
ben yarısmada deılım ama bende olsam kırılırdım
herkes 24 saat maxıde deıl oldu kı calmayacagı tuttu o gun nete gırmedı dıye elenmesı gerekmıyordu kımsenın bence
bıraz daha ılımlı yaklasılabılırdı..

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Revengeful

Emekli Yönetici
Yarışma gününe geldi site bakımı.. şansızlık işte.

Tuba

Tuba

Üye
eğer eğlence olsun diye yapılıyorsa adalet te olması gerekirse yarışmanın geçersiz olması lazım bence
yinede sizler daha iyi bilirsiniz :)sadece fikirimi söylüyorum :lol

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar elemek zorunda kaldığımız arkadaşlara durumu belirttiğimizde sitedeydiler,konudan haberleri vardı ve gereken süreyi kendilerine de fazlasıyla tanıdığımıza inanıyorum.Bir müziği başka bir upload sitesine eklemek ortalama 3 dakika,hazır yüklü sitelerden müzik linklerini temin etmek ise en fazla 1 dakika.Zaten 23 sayfa gelmiş bir konu,iyice çorba oldu.Şimdi burda beni sanki kafama göre adam eliyormuşum,ılımlı değilmişim tarzında cümlelerle suçluyorsunuz.Yarışmanın başından beri üyeye göre değil,müziğe göre bir yarışma diye yırtınmamızın sebebi şimdi daha iyi anlaşılıyor.

Kuralları baştan koydum herkes,okudu anladı ve katılmak istediğini belirtti.İsteyene yeterince yardımcı da olduk gerek ben gerekse diğer arkadaşlar.İstediği oylar gelmeyince çekip gidenlerde oldu.Ancak en başta kural için bir üyeyi elediysek,sonuna gelmiş bir yarışmada da eleyebilmeliyiz. Adelet denilen kavramda budur.Yarışmaya katılan üyelerinde biraz fedakarlık yapıp arada kontrol etmeleri gerekiyordu.Elimden gelen bu kadar ,daha iyisini bu yarışma bittiğinde siz yaparsınız
:oke:

minoo

minoo

Üye
kimsenin elinde olan bişey değil sitenin kurbanı oldular
1 hafta uzatsanız yarışmayı tüm elenler ile yeniden başlasın yarışma kırgınlık olmasın :)

Böyle bir şey mümkün değil ama. Çünkü atıyorum A üyesi oy kullanırken B üyesi elenmiş olsun. A üyesi de kalan üyelerden x, y ve z üyesine puan vermiş olsun. B üyesini tekrar yarışmaya dahil edelim. A üyesi belki B üyesine puan verecekti?
Yani elenen üyeleri tekrar alsak yine de puan gelme olasılığı çok düşük. O yüzden diyoruz. Ve ben tekrar tekrar söyledim müziği çalmayanlar bana ulaşsın yardımcı olayım diye. Böyle dedim diye de sen milletin avukatı mısın dediler bana. Ben ne yapayım ki daha. Suçlu ben oldum şimdi. Komik.

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Elenmişiz yahu işe bak! :hmmm
Tasvip etmiyorum.
Yarışma zevkten çok , huzursuzluk verdi.
Sanki , saati saatine burda aktif olmamız gerekiyor...

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Saati saatine burda olmanız elbette gerekmiyor,tıpkı bizlerin sizleri takip etme sorumluluğumuzun olmadığı gibi.Garipsediğim şey ise kuralı okuyup katılan birinin elenince bu yorumu yapması.Bilmiyor muydun diye sorarlar adama.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kuralların arkasına saklanmayın lütfen.

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
Arkadaşlar boşa tartışıyosunuz herşey belli kurallar açık değilmi

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve minoo
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Kuralların önüne geçersen bunun adı çifte standart olur bu da benim işime gelmez,burda kural ihlali yapan kardeşim dediğim adamı da sildim,hiç tanımadığım birini de.Uyarmadan kimseyi silmedik,silerken en az 1 kişiye de sorduk.Çalıyor mu diye.

Metin'i sildiğimde itiraz etmeyenler bugün kendileri silindiklerinde ortalığı kasıp kavuruyor enteresan.

Tavsiyem siz bir yarışma düzenleyin kafanıza göre puan verin,üye ekleyin yada birinciyi ilan edin.İnanın daha keyif verici olacaktır.

SHS

SHS

Üye
Murat'a acıyorum, kesin çok pişman olmuştur, sizi anlamıyorum..
Bu kuralları olan bu yarışma, katıldıysan kurallara uyacaksın, bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: minoo ve greenmile
Catty

Catty

Emekli Yönetici
İyi de dostum konuyu sapıtıyorsun , tamamen nasıl anlamak istiyor isen öyle anlıyor ve öyle cevap veriyorsun.
Ayrıca bana kimse gelip müziğin çalmıyor da demedi. Her ne ise , keyifli çalışmalar.
:tşk:

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Murat'a acıyorum, kesin çok pişman olmuştur, sizi anlamıyorum..
Bu kuralları olan bu yarışma, katıldıysan kurallara uyacaksın, bu kadar basit.

Pişmanlık değil de Metin sanki öyle bir duruma getiriyorlar ki olayı haksız yere siliyormuşum gibi birşey çıkıyor.Bu yarışmadan hiçbir çıkarım yok bunu da söyliyeyim para falanda almıyorum yani.Yönetim harici 12 tl'yi eşin dostun bağlantısıyla veriyorum.Onu da yönetime yıkmadım,yönetimle sadece ikincinin 7 tl si konusunda konuştum.

Aynı şekilde Pınar sanki kasıtlı silmiş linkleri de yada kızın herkese link verme zorunluluğu varmış gibi onu da bu işe alet ettiler.Google'a şarkı ismi mp3 yazmak bu kadar zor olmamalı,bir yada ikinci sitede genellikle mp3 linki olur.Ha bunu da yapamıyorsanız linkim silindi diye özelden bir mesaj atıp süre dolmadan yardımcı olabilir misin dediniz de olmadık mı?

Yada bizden mi bekleniyor direk link? Dün gece müziklerin çalmadığını gördüğümüzde konuya yazdık.2-3 saat vermiştim öncesinde ama ynscn'ın başa oynuyor olması yüzünden bu süreyi öğle vaktine kadar erteledim.Ancak girdiğim de değişen hiçbirşey olmayınca yapacak başka seçenek kalmadı.Üstüne bu şekilde yarışmaya,verilen emeğe çamur atmak hoş olmuyor tek sıkıntım bu.

Son elediğim arkadaşları geri alsaydım.Senin bana "beni neden eledin?" deme hakkın olurdu ve haklı da olurdun.Seni de geri aldık diyelim elendikten sonraki verilen tüm oyların geçersiz olması gerekirdi.Sana oy gelmeyeceğinin garantisi var mıydı? Onu da geçtim ilk yarışma başlarkan screetcity'i de tekrar dahil etmemiz gerekirdi.

• Beğen
Tepkiler: minoo

fnldstntn

Üye
Arkadaşlar kontrol edermisiniz sanırım profil müziğim çalmıyor şu anda düzeltecek durumdada değilim....

futbol123

futbol123

Üye
yarışma karıştı iyice

Runner626

Runner626

Üye
Herkes işini garantiye alıp kiwi'ye yüklesin bence

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben müziğimi googledan bulup adresini yazdım hiçbir sorun çıkmadı. Sanırım sırf bu yüzden elenmeyen bi ben kalcam :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Arkadaşlar bu kadar hırs yapmayın yahu maksat eğlence değil mi Allah aşkına..

Yoksa geçimlerini yarışmalardan sağlayan üyelerimiz varda bizim mi haberimiz yok :D

Önünde sonunda ben kazanacağım kavga etmeyin çünkü diğer yarışmacıların şarkılarını yükledikleri siteleri teker teker çökertiyorum :eller:

hmmmmm sıra bu şarkının sahibinde :eller:

Williams/2010_In_And_Out_Of_Consciousness_Greatest_Hits_1990-2010/CD1/01_Shame_(ft. Gary_Barlow).mp3

• Beğen
Tepkiler: Runner626 ve minoo

Üst Alt