Maximum 500 liraya android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fk555897

Üye
Nokia X veya Nokia Lumia 520 öneririm. Nokia X'in kullanıcıları forumda var onlardan bilgi alabilirsin. Lumia 520'de kaliteli bir telefon zaten Windows Phone 8 işletim sistemi de yeğenin için iyi olur.

Konu Sahibi
arkadaşlar değerli yorumlar için teşekkürler..başlıkta android diye belirtmiştim WPye girmeye gerek yoktu aslında bugün ikinci el garantisi kutusu olan bi Galaxy Nexus aldım..bende kullanmıştım bu telefonu onun yaşında biri için gayet ideal diye düşündüm

Invoke

Üye
İyi yapmışsın.

Hayırlı olsun nexus 4 mü yoksa samsung galaxy nexus mu

0MG90

Üye
Kullandın mı da ısınamadın dede Kullanan bırakamıyor bir daha.
Ben kulandığım an bıraktım

Android ezilmiş ama burada Moto G bile 630 lirayken (indirimli) orta seviyeli cihazları bile çok ucuza beklemeyin.

Tepkiler: avast

ysnkytp

Üye
Kardeş 450-500 e en iyisi (htc desire x) ama 600-650 ye çıkarım dersen (lg optimus l7 2)al yani ben araştırdım fiyatlarına göre en iyisi bunlar sen güven bana

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bugün pederin moto g de geldi bende yaklaşık 20 uygulama var pederin telefon boş arasında çok abartılacak bir fark yok telefon çok güzel kışın anneme de moto g alacağım

Invoke

Üye
Pederin moto g ye güncelleme gelince ne diyeceksin bakalım

Tepkiler: KinG CrazY

0MG90

Üye
bugün pederin moto g de geldi bende yaklaşık 20 uygulama var pederin telefon boş arasında çok abartılacak bir fark yok telefon çok güzel kışın anneme de moto g alacağım
Ailece Moto G Güncelleme günü yapın beraber telefonlarınızı güncelleyin
Bende bunu alıp bu işkenceden kurtulmak istiyorum valla

Tepkiler: KinG CrazY ve GuiTaRisT111
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...