KayraBey
Üye
500 liraya alınan Android ile Windows Phone'un performanslarını karşılaştırın isterseniz. Ya da karşılaştırmayın. Android rezil olur zaten. Şu bir gerçek ki bu fiyata Android filan alınmaz.
Bana 500 liraya alınabilecek ve Lumia 520 kadar akıcı olan bir telefon söyler misin acaba?
Sakin olun gençler. Ne bu artizlik akşam akşam?... Konu başlığına istinaden yazdım ben o cümleyi. Adam android demiş arkadaş lumia bilmem ne demiş. Sitemim bunadır. Yedirmeyin işlemcisini ramını romunu bana500 liraya 1ghz çift çekirdekli android telefon söylermisin bana ?
Sakin olun gençler. Ne bu artizlik akşam akşam?... Konu başlığına istinaden yazdım ben o cümleyi. Adam android demiş arkadaş lumia bilmem ne demiş. Sitemim bunadır. Yedirmeyin işlemcisini ramını romunu bana
hemenNe zaman oliyim istersin
biraz oyna alışırsınWp ye ısınamadım o kadar
biraz oyna alışırsın
bende alışamam diyodum htc 8x ile hemen alıştımbence açsın bir asphalt 8 oynasın 1 saat bak nasıl ısınıyo wp ye100 tl biriktirsin moto g alsın ne uğraşacak 500 tl lik android telefon la hem moto g alırsa kafası rahat olur açmadığı oyun yok
Yani moto g de sen ashphalt 8 i bir saat açtığın da ısınmıyor öyle mi ?bence açsın bir asphalt 8 oynasın 1 saat bak nasıl ısınıyo wp ye100 tl biriktirsin moto g alsın ne uğraşacak 500 tl lik android telefon la hem moto g alırsa kafası rahat olur açmadığı oyun yok
Yani moto g de sen ashphalt 8 i bir saat açtığın da ısınmıyor öyle mi ?
jeton biraz geç düştüyok ben o açıdan demedim ''DeDe'' wp ye ısınamadım demiş bende 1 saat asphalt 8 aç ısınırsın dedim(Espri yaptım gül gül)
jeton biraz geç düştü
Tebrik ederimjetonu düşürerek bizden hıyar kazandınız
temiz lumia 820 satıyıım 500 tl ye 5 aylık bebek gibi telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?