MaxiModder bölümü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
u_cosar

u_cosar

Üye
MaxiPDA diye birşey var arkadaş
bu gruptaki arkadaşlar sadece program türkçeleştirip vermiyor!
hayır onu geçelim maxiCFW açtık, bu arkadaşlarda mod işinde uzman denilecek kadar tecrübeliler. ha maxicfw ha maximod ikiside aynı işi yapacak sonuçta..
katılıyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Tamam tecrübeliler ona bir şey demiyorum ama maxipda ne maximodder ne arasında dağlar kadar fark var

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
MaxiPDA ve MaxiModder için:

Anlanızı istediğim ise şu: İkisi ayrı gibi görünen temeli aynı olan grup :)

---------- Eklendi @ 20:36:02 ---------- Yazıldı @ 20:35:12 ----------

Şarkıyla özdeşleştirirsek: İkimiz bir fidanın (sitenin) güller açan (çeşitlenen) dalıyız :)

pRime.

pRime.

Üye
Gerek yok ayrı bölüme ve rütbeye. Sistem modifikasyon bölümü gayet güzel iş görüyor. Bu ekstradan rütbe alma derdi de nedir anlamıyorum. Emeğinizin boşa gittiğini mi düşünüyorsunuz? Bence bölümde yaptığınız işler gayet takdir görüyor.

• Beğen
Tepkiler: Ozan
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Gerek yok ayrı bölüme ve rütbeye. Sistem modifikasyon bölümü gayet güzel iş görüyor. Bu ekstradan rütbe alma derdi de nedir anlamıyorum. Emeğinizin boşa gittiğini mi düşünüyorsunuz? Bence bölümde yaptığınız işler gayet takdir görüyor.

Rütbe derdi değil. Olsa iyi olur bence diyorum. Rütbeyle alakam yok zaten rütbe isteseydim post kasardım.

---------- Eklendi @ 20:13:14 ---------- Yazıldı @ 20:12:41 ----------

MaxiPDA ve MaxiModder için:

Anlanızı istediğim ise şu: İkisi ayrı gibi görünen temeli aynı olan grup :)

---------- Eklendi @ 20:36:02 ---------- Yazıldı @ 20:35:12 ----------

Şarkıyla özdeşleştirirsek: İkimiz bir fidanın (sitenin) güller açan (çeşitlenen) dalıyız :)

:alkis

Ozan

Ozan

Admin
Aynen katılıyorum :oke:

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
MaxiPDA ve MaxiCFW var. Bence bu eksik kalmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt