MaxiMod v5 konusu 1000 Mesaj Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
MaxiMod v5 konusu 1000 Mesaj Oldu
Konuyu açıp çok çalıştığı için noss_bar[levent] kardeşimize symbian kullanıcıları olarak teşekkür ederiz.

Program 5 kere sürümü yükseltildi ve mesaj sayısı 1000 olduğu için kutluyoruz. :ehe

KONUYA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

:disko: :dance: :disko:

:dance: :disko: :dance:

:heyo: :heyo2:

• Beğen
Tepkiler: federico2424, noss_bar ve achambo

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
hayırlı olsun levent abi :disko: :dance: :disko:

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
achambo

achambo

Üye
hayırlı olsun:dance::dance::disko::disko:

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
nice binlere diyelim hayırlı olsun :)

• Beğen
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
inş. V6 çıkar

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
levent abiyi buraya çağırdınmıya buraya konu açarken hayırlı olsun bu arada nice binlerce

• Beğen
Akıncı

Akıncı

Üye
Nice binlere hayırlı olsun :)

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Çooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim arkadaşlar Size faydalı olduysam ne mutlu bana Takip ettiğiniz ve kutlama yaptığınız için Çooook mutlu ettiniz beni dilerim daha nice bin mesaj değil de bin mesajlık bin konuya :) Evet güncelleme gelecek yakında normal efektler uygulamasını maximod içine gömeceğim ve efekt değişimi için telefonu kapatmaya gerek kalmayacak iki ayrı uygulama kullanmaya gerek kalmayacak tek uygulama olacak ve her zaman ki gibi arşivi genişleteceğim şuan efektleri 100 e çıkardım tabiki miflerde özel seçimler olup çoğalacaktır ağırlı olarak bütünlük sağlayan mif paketleri yapacağım sadece örnek veriyorum: android.zip içinde telefonun görünümü tamamen android yapacak miflerin toplu olduğu zipler gibi 5 6 paket zip yapacağım Tekrar çoooooooooooooooook teşekkür ederim arkadaşlar I love your :P

• Beğen
Tepkiler: achambo ve x-scarface
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hayırlı olsun Levent.

• Beğen
marist

marist

Üye
HayırLı oLsun, tebrikLer.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun Levent abi :)

• Beğen
federico2424

federico2424

Üye
tebrikler levent :)

• Beğen
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Çooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim arkadaşlar Size faydalı olduysam ne mutlu bana Takip ettiğiniz ve kutlama yaptığınız için Çooook mutlu ettiniz beni dilerim daha nice bin mesaj değil de bin mesajlık bin konuya :) Evet güncelleme gelecek yakında normal efektler uygulamasını maximod içine gömeceğim ve efekt değişimi için telefonu kapatmaya gerek kalmayacak iki ayrı uygulama kullanmaya gerek kalmayacak tek uygulama olacak ve her zaman ki gibi arşivi genişleteceğim şuan efektleri 100 e çıkardım tabiki miflerde özel seçimler olup çoğalacaktır ağırlı olarak bütünlük sağlayan mif paketleri yapacağım sadece örnek veriyorum: android.zip içinde telefonun görünümü tamamen android yapacak miflerin toplu olduğu zipler gibi 5 6 paket zip yapacağım Tekrar çoooooooooooooooook teşekkür ederim arkadaşlar I love your :P

:heyo: biz teşekkür ederiz levent 2 pro birleşirse ne gùzel olur Yardım lazımsa telefondan yapılacaklara yardım edeyim

asigsasi

asigsasi

Üye
hayırlı olsun tebrik ederim levent :oke:

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
taha smileyler hoşuna gitmiş

bu arada tebrikler :ehe

:dance: :dance: