Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tebrikler! 16:00:02'de attığınız mesajınız ile MaxiCep'den 60 Kontör değerinde 100 MB İnternet Paketi kazandınız. İnternet paketiniz Posta Kutunuza gönderilecektir.
ardaaga
Üye
bu internet paketleri yarın geçersizmi olcak
maxibrk
Üye
Otobüs bekliyoruz
ardaaga
Üye
bu internet paketleri yarın iptal mi olcak
oguziverson
Üye
ah be 4 snylede olmazki tebrikler gokhan148
1 ağustosa kadar sanırm
darülmendep
Üye
Sen beklemeye devam et. Belki gelir
maxibrk
Üye
Tebrikler arkadaşım
Teşekkürler maxicep (bizi mesaj gönderilene kadar heyecanlandırdığın için)
tksharmely
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ederim Sürprizlerimiz devam edecek arkadaşlar, bizi izlemeye devam ediniz
zibidi39
Üye
pusuya yatmış apaçiler.zibidi39,ogıziverson,darülmendep,ardaaga,ilo53,tksharmely(hakem olarak bulunuyo heralde ),brk2008,gokhan148(tebrıkler),losturcos. benım ne ısım var burda acaba hattım vodafone
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
gokhan148
Üye
teşekkürler
tksharmely
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Bizi sorman normal de misafirlerin ne işi var acaba orada
Aramıza bekliyoruz misafirler
pusuya yatmış apaçiler.zibidi39,ogıziverson,darülmendep,arda aga,ilo53,tksharmely(hakem olarak bulunuyo heralde ),brk2008,gokhan148(tebrıkler),losturcos. benım ne ısım var burda acaba hattım vodafone
gönderdiğiniz şifreyi 5010 a gönderdim msj geldi ''gönderdiğiniz msj hatalıdır,tekrar yazıp gönderin fln filan işte ne olcak şimdi
oguziverson
Üye
gönderdiğiniz kodu 5010 a gönderdim msj geldi ''gönderdiğiniz msj hatalıdır,tekrar yazıp gönderin fln filan işte ne olcak şimdi gönderdiğiniz kodu 5010 a gönderdim msj geldi ''gönderdiğiniz msj hatalıdır,tekrar yazıp gönderin fln filan işte ne olcak şimdi