Sakın börek istemeyin:D :hmmm
Odysseus Üye Konu Sahibi V & A' Alıntı: tamam canlanalıım cayırda buldum seni ellere vermem seni .... oldu mu Genişletmek için tıkla ... Kendime alsam seni sineme sarsam seni arslansem' Alıntı: Bunlar karıkoca çok sinirli yahu Genişletmek için tıkla ... Daha evli değiliz yahu
V & A' Alıntı: tamam canlanalıım cayırda buldum seni ellere vermem seni .... oldu mu Genişletmek için tıkla ... Kendime alsam seni sineme sarsam seni arslansem' Alıntı: Bunlar karıkoca çok sinirli yahu Genişletmek için tıkla ... Daha evli değiliz yahu
arslansem Üye Neyse ben müsaade isteyeyim.Bugün yorucu bi gündü iyi geceler Allah rahatlık versin herkese
Lina_TR Üye -YARINIYOK-' Alıntı: ben hala burdayım ama hoşbuldum bu arada Genişletmek için tıkla ... ablam sen saten hep hoşgeliyon yine hoşgeldin
-YARINIYOK-' Alıntı: ben hala burdayım ama hoşbuldum bu arada Genişletmek için tıkla ... ablam sen saten hep hoşgeliyon yine hoşgeldin
Lina_TR Üye Salih' Alıntı: güzel bi şarkı lazım bana Genişletmek için tıkla ... a Salih de geldi hoş geldi likıng park what ı have done
Salih' Alıntı: güzel bi şarkı lazım bana Genişletmek için tıkla ... a Salih de geldi hoş geldi likıng park what ı have done
fodder Üye Salih' Alıntı: güzel bi şarkı lazım bana Genişletmek için tıkla ... çikita muz(megastar ajdar)ne dersin işini görür mü?....
Salih' Alıntı: güzel bi şarkı lazım bana Genişletmek için tıkla ... çikita muz(megastar ajdar)ne dersin işini görür mü?....
-LiveYourLife- Üye Salih' Alıntı: güzel bi şarkı lazım bana Genişletmek için tıkla ... ne tür ? pop,rock,rap .. vs