Lina_TR
Üye
bensiz sohbet mi olur ya![]()
heyo nadide ablam geldi
bensiz sohbet mi olur ya![]()
Ne işi yenge.Ne üzerine yani?![]()
insanlarla uğraşıp para alıyon işte.. heheözel bir şirket tüketici şikayetleri değerlendirmesi denebilir.insanlarla uğraşıp para alıyon işte.. hehe
Sinirine bakılırsa bayağı azimlisin yengeözel bir şirket tüketici şikayetleri değerlendirmesi denebilir.insanlarla uğraşıp para alıyon işte.. hehe

Sinirine bakılırsa bayağı azimlisin yenge![]()
Başımın etini yiyo ben o işi istiyorum diye
Ben diyorum araya milletvekili falan sokayım istersen diye ama torpilsiz olacakmışSinirine bakılırsa bayağı azimlisin yenge![]()
n:
Borumun gülüNadide ablam için geliyo bu soru forumun gülü _ _ _ _ _ _ _ _ _(9)

Danone nin içeriğinde zararlı şeyler olduğunu duymuştum.Doğru mu acaba
daha bilmiyorum canım henüz işe alınmadım ama girersem sorarım. beyaz eşyayla ilgili varsa sorun alayım henüz bu sektördeyim.
Asılsız olduğunu nasıl ve nerden öğrendinBende duymuştum Semih hatta Danone'ye düşman olmuştum ama asılsız çıktı. Asparagas karalama haberi

Valla beyaz eşya ilgi alanıma girmiyorDanone nin içeriğinde zararlı şeyler olduğunu duymuştum.Doğru mu acaba
daha bilmiyorum canım henüz işe alınmadım ama girersem sorarım. beyaz eşyayla ilgili varsa sorun alayım henüz bu sektördeyim.![]()
Asılsız olduğunu nasıl ve nerden öğrendin![]()
Bunlar karıkoca çok sinirli yahuYa iş konuşmaya mı geldiniz kahveye aaa canlanın biraz![]()

AnladımBasın açıklaması yaptılar ve içeriklerinde kullandıkları malzemeleri açıkladılar. Denetimciler fabrikalarını falan gezmiş. Bu tip haberlerin zincir mesajlarla yayıldığını ve birçok firmaya bu yolla zarar verilmeye çalışıldığını söylediler.
Bunlar karıkoca çok sinirli yahu![]()