MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbetlerimiz

Sponsorlu Bağlantılar

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hayvanlar insanların en iyi dostudur bana göre o kız hayata küsmüş en yakın dostuna bile bu avartarın anlamı

imzama gelince insan büyüdükçe çok şeyleri öğretiyor hayat açılarıda büyüyor ama küçükken en küçük acıyı dünyanın en büyük acısı sanardık

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
hayvanlar insanların en iyi dostudur bana göre o kız hayata küsmüş en yakın dostuna bile bu avartarın anlamı

imzama gelince insan büyüdükçe çok şeyleri öğretiyor hayat açılarıda büyüyor ama küçükken en küçük acıyı dünyanın en büyük acısı sanardık

:hmmm

arslansem

arslansem

Üye

Hmm anladım teşekkürler:)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
hele bi kıysında karşısında koskoca maxiyi görürür vildancığım sen merak etme

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
rica ederim arkadaşlar açıklayabildiysem ne mutlu bana ;)

arslansem

arslansem

Üye
Ah ah bi sevgilimiz bile yok kavga edelim :ehe

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
2450 arkadaşlar

Penelope

Penelope

Üye

haklısın canım ama karamsar olmamakta gerek suan sevdiklerini görebiliyorsan bu bile mutlu etmeli insanı kaybetmek çok acı tadını çıkarmak lazım . :op:

maxibrk

maxibrk

Üye
Yahu ben size yetişemiyorum..Size hoş sohbetler... Hoşçakalın...

Üst Alt