MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
:D müslümanlıkta hakkım kaçtı enes? :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ooo bana neden söylemedin abi kaç aydır tanıyorsun beni :(

EroL

EroL

Emekli Yönetici
neyi sölemedim hacı sen bilmiyonmu benim sözlendiğimi ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bilmiyorum ... Söylemedin ki ...

EroL

EroL

Emekli Yönetici
taaa yazın oldu bu olay. Sıcak bir yaz gecesiydi, olacakların farkında değildim. Zaman geçtikçe kendime gelmeye başladım ama oda ne, iş işten geçmişti :ehe sonra ordan kaçmak istediğimde beni zorla tuttular ve yüzük taktılar. O anı hiç unutamıyorum Tanrım ne korkunçtu :ehe

Berlin Boleyn

taaa yazın oldu bu olay. Sıcak bir yaz gecesiydi, olacakların farkında değildim. Zaman geçtikçe kendime gelmeye başladım ama oda ne, iş işten geçmişti :ehe sonra ordan kaçmak istediğimde beni zorla tuttular ve yüzük taktılar. O anı hiç unutamıyorum Tanrım ne korkunçtu :ehe

:ehe:ehe

hızlı ve öfkeli arkadaşım benim:D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
hani derlerya insana acele etme, daha gençsin gençliğini yaşa diye :) insanoğluyuz işte başımıza gelmeden anlayamıyoruz. Şimdi ben size diyorum gençliğinizi sevgilinizle aranıza ailelerinizi katmadan yaşayın

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Görücü usulü mu yoksa :s

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Abi sen bana neden hiçbir şey anlatmıyorsun bu zamana kadar yaa ... Pot kırmasam öğrenemeyeceğim ...

Berlin Boleyn

enes bende tesadüf öğrendim adam dertli bence anlatıpta yarasını deşmek istemiyor:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İyi akşamlar canlar, nasılsınız yahu?:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
enes benim söz nişan evlilikte o zamanlar açtığım bi konum vardı. Herkez o zaman bana yardım etmeye çalıştı ne bileyim sen biliyosun sanıyodum, sende sormuyosunki sevgilin varmı falan diye, ben sana enes ben sözlüyüm haa haberin varmı mı diyim?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Abi ben sonradan açılan üyelerdenim ... Forumda sadece sony bölümünde olup oraya konular açardım ... Temmuz ayı itibarıyla başladım bu bölüme ve sonra ultra aktiflik gösterdim ve hala da devam ediyorum ... Yani konunu görmemiş olabilirim :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
boşver bunları adamım şimdi :)

Berlin Boleyn

abi gereksiz mesajlar bölümüne gereksiz bir konu açıyorum adam gelmiş bana konu anlamsız diyor.

gereksiz mesajlarda anlamlı konunun işi ne yaa gelde çıldırma.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bugün de havalar soğuktu değil mi Erol abi :ehe :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
hoşgeldin bilal bugün keyfim gıcır :D

sen nasılsın bakalım?

Çok sevindim canım :)
ayh bende çok iyiyim ya ortalıkta bişey yok ama içimde bir sevinç var ne olduğunu bilmiyorum yalnız..:ehe

görüşemıyoruz yahu?:)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bugün hava tam rakı havası ;) bide bakacam şimdi balık varsa çarşıda süper olur

Üst Alt