Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...
Sponsorlu Bağlantılar
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Inşallah abla ... Günaydın
Berlin Boleyn
Gunaydın saat sabahın altıbucugu ve ben butun uyumadan massarının in love again sarkısını basa sarıp sarıp dınledım 1 saat sonra hazırlanıp kursa gıdıcem.
Hepınızı saygıyla kucaklıyor kucuklerımın gozlerınden buyuklerımıde uzaktan opuyorum domuz grııbı dolayısıyla yalnız benım ıyıce ceneme vurdu cunkı saat 12de cene suyu corba ıcmıstım
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Benden başka kimse yok yahu
Berlin Boleyn
Ya enes ınternet paketımın nekadar kaldıgını nasıl ogrenıyoduk vodafone da
Gunaydın yenıden
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
250 mb ise ''SOR 250MB 3636'' diğerleri ise sadece mb kısmını değiştir yolla ... Ama yanlış gösteriyo
Berlin Boleyn
Onu yaptım yanlıs bısey yaptınız dıyor en ıyısı bugun musterı hızmetlerını arayıp ogrenıyım ben..
Okuldamısın enes?
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Hattın kontorlu ise böyle yapman gerekiyo Okul öncesi evde oturuyorum kritik bir sınavım var bugün inşallah 45 çakarim
Berlin Boleyn
Hehe benımde kurs var vakıt gecırıyorum
Ne 45 ya umarım daha ıyısını alırsın sımdı kopya cek dıcem kızıcan oyuzden sadece nıyaz edıyorum
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Kopya olmadan olur mu yahu tek kişi oturtuyorlar yaa
Berlin Boleyn
Ya enes eger uzuldugun ders notlarıysa hanı pek tesellı edemem sadece calıs dıyebılırım ama uzuntun sınıfta kalmak ıse hıc takma derım butun derslerden 45 alsan gene gecersın tecrube konusuyo
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Bizde çok farklı yaa sayısal okul ama ben sözelci oluyorum bizde direkt sayısal var sözel yok
Berlin Boleyn
Off senın ısın cıdden zormus ya bılmıyordum oyle oldugunu yanı sozel ıyı sayısal dusuk ama 45 genede ıyı not
Neyse gülüm ben yavas yavas hazırlanıyım
Sanada Allah zıhın acıklıgı versın...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Gülüm mü aman Allah im otobüste ses müzik dinliyordum ama herkes bana bakıyordu bir çıkardım kulakligı hem hoparlör hem de kulakliktan müzik geliyor rezil oldum yaa
ALpeRenBuGRa
Üye
Günaydın...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Günaydın abi nasılsın
-YARINIYOK-
Üye
günaydınlar aa ne var enes onda rezil olacak ama ne tür müzikti birde o var