Ver o zaman parasınıBulut'un kulağı çınlıyor![]()
ben anlamam parayı veren düdüğü çalıyor.Paralı Mod istiyoz biz![]()
Senin de ilginç olaylardan haber köşesine konunu taşımaktan gına geliyor bazenSağolsun Bulut mahvetti burayı![]()
Konu dışını ayıklıyorum şu anda, bitsin, oraya geçeceğim. Bakalım yeni ne vukuatların olmuş
Kalkmaması lazımata şikayet ettigim konulara yazılanları göremiyorum. şıkayet linki neden kaktı
Ozan'a bir ulaşayım ben
Yaa, gel sen ne çektiğimi bir de bana sorEvet çok şirin bi çocuk![]()
Yönetim istifa yönetim istifa![]()
![]()
Yasadışı grev olmasın o?bu forumda grev var !
Hani bir söz vardır iğneli çuvaldızlıYönetim çökmüş zatenne istifası, 4 admin var , bir iki tanesi ortalıkta görünüyor, moderatörlerin ise işi yaman oh, sonra onları eleştirince yok öyle yok böyle , yahu uyarı alacaz diye eleştirilmiyorda..

Hani iğne var ya, o yüzden
Sen çok şaşırtıyorsun bugünlerde beniyayasın uyarı almısım hemde 3 puan degerındeuygunsuz konusmamdan dolayı olmus bu olay
ama napıyım ben boyleyım banlanan kadar yolu var artık
![]()

O ifadenin foruma eklenmesi hususunda sana o ifadeyi gönderiyorumyok yaw atacım senınle bı avatr muhabbetı gectı aramızda kı ordada haklıydın trıp falan atmadım haklı oldugunu anladım kaldırdım avatarı.hem aramızın soguk olmasısının nedeı o muhım smıley ı foruma eklemememn![]()

www.maxicep.com/sikayetleriniz.htmlKalkmaması lazımata şikayet ettigim konulara yazılanları göremiyorum. şıkayet linki neden kaktıOzan'a bir ulaşayım ben
![]()