Yok arkadaş istifa ediyom ne haliniz varsa görün:birak: :ehe
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Berlin Boleyn' Alıntı: naber mesut ben geldim Genişletmek için tıkla ... Mesut abi burda mı yaa Konuya girerken de sağolun iyiyim dedin öğlen Gözde are you okey ??
Berlin Boleyn' Alıntı: naber mesut ben geldim Genişletmek için tıkla ... Mesut abi burda mı yaa Konuya girerken de sağolun iyiyim dedin öğlen Gözde are you okey ??
Catty Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Gözde are you okey ?? Genişletmek için tıkla ... Taksime gitmek yaramamış sana
TuRkiShCowboy' Alıntı: Gözde are you okey ?? Genişletmek için tıkla ... Taksime gitmek yaramamış sana
Catty Emekli Yönetici Berlin Boleyn' Alıntı: enes ve bilal beni beyenmiyormusnuz Genişletmek için tıkla ... Seni beğenmeyen ölsün
Berlin Boleyn' Alıntı: enes ve bilal beni beyenmiyormusnuz Genişletmek için tıkla ... Seni beğenmeyen ölsün
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Berlin Boleyn' Alıntı: enes ve bilal beni beyenmiyormusnuz Genişletmek için tıkla ... Ne haddime Yalnız senin kafa bir gidip geliyor galiba Evde tartışma vardı Annen sopa falan mı attı
Berlin Boleyn' Alıntı: enes ve bilal beni beyenmiyormusnuz Genişletmek için tıkla ... Ne haddime Yalnız senin kafa bir gidip geliyor galiba Evde tartışma vardı Annen sopa falan mı attı
Berlin Boleyn benim aklım çok zekadaan bir gidip bir geliyor feci zeka akımından kısa devre yapıp kendine reset etıyor ayrıc dayak yemedim bende taktik bitmez o gelir gelmez uyku numarası yaptım gözde gözde dedi gitti hala uyuduğumu sanıyor
benim aklım çok zekadaan bir gidip bir geliyor feci zeka akımından kısa devre yapıp kendine reset etıyor ayrıc dayak yemedim bende taktik bitmez o gelir gelmez uyku numarası yaptım gözde gözde dedi gitti hala uyuduğumu sanıyor
Berlin Boleyn bende sıkılıyorum bu ne ya şimdi herkes bizdeeee sıkılıyoruz bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Catty Emekli Yönetici Cebimde parayla dolu hani , hatta yarın arkadaşlar çok ısrar ettiği için sinemaya gitcem Ama bugün bir sıkıntı var içcağızımda
Cebimde parayla dolu hani , hatta yarın arkadaşlar çok ısrar ettiği için sinemaya gitcem Ama bugün bir sıkıntı var içcağızımda
Berlin Boleyn benim nezaman içimde bir sıkıntı olsa ardından hep güzel birşey olmuştur.. bbence arkası iyi olcak..