MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

Berlin Boleyn

evet çok yorgundum şöyle 2 dkka gözlerim dinlensin dedim içim geçmiş en son rüyamda maxi cep'i görüyordum:)

gözümden saçma sapan yazılar gelip geçti uyandığımda üstüm açık kalmış sonra anladım neden rüya gördüğümü:)

dinlnmek bana göre değil ben dinlenmem dinlensem bile elim bişeyle meşgul olur:)

bünyem kaldırsa uyku bile uyumak istemiyorum.

50 yaşıma geldiğimde taş gibi bir hatun olamıcam sanırım tek kaybım bu hayattan:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yok güven abi ne haddime :D ama satanist denilince sinir oluyorum elimde değil :ehe ..... Iyiyim bora abi metal gidiyoruz :ehe no leaf clover i dinledim şimdi :ehe

thebora

Üye
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Metallica nin en sevdiğim şarkısı Sad but true zil sesim olur kendisi :ehe nothing else matters gelir sonra tam metal damar şarkı yaa bu :ehe

thebora

Üye
Metallica nin en sevdiğim şarkısı Sad but true zil sesim olur kendisi :ehe nothing else matters gelir sonra tam metal damar şarkı yaa bu :ehe
metallica nın en damar parçası 'mama said' ve 'my friend of misery'
benim zil sesim whiskey in the jar:),en sevdiğim parçaları ise my friend of misery,one,fade to black,dewils dance,mama said,turn the page,creeping death:oke:

Cynical

Cynical

Üye
Fade to Black güzel şarkıdır...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet ... O şarkıyı şimdi calacaklarıni zannetmiyorum ... O ritmi yakalamak çok zor ... Konserinde göreceğiz artık :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Üyeleri zan altında bırakmak :kop:Üyeyi - Enes'i - Sürekli zan altında bırakmak, iyiniyeti suistimal etmek.:kop: 3 puan hayırlı olsun :ehe:ehe Praetor üyenin 3 ceza puanı var :kop::kop::kop:
Enes'cim uyumana bir şey demiyoruz da poponu kapat yahu, abuk subuk rüyalar görüyorsun :ehe
Yok güven abi ne haddime :D ama satanist denilince sinir oluyorum elimde değil :ehe ..... Iyiyim bora abi metal gidiyoruz :ehe no leaf clover i dinledim şimdi :ehe
Satanist Enes :ehe:ehe:ehe Bir şeyi kırk kere deyince olurmuş. Daha 16 oldu ha gayret!.. :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu Rammstein dinleyen yok mu hiç bu mekanda?
:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hey ben geldim tekrar :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ben dinlerim abi alman metal grubudur ... Konserleri de çok pis oluyor seyircileri ıslatmalar falan :ehe

--------------- Ekleme ---------------

Satanist değilim ben diyorum hey :@ ayrıca hep üstüm açık atlet ile uyurum ondan demekki :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ahahaha :ehe
Neyle ıslattığını da gördün mü?
Buch Dich'in klibidir o :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet bir saat ıslatıyo ımrendim yahu :ehe :ehe sonra diğer arkadaşına saldırıyo tövbe tövbe :ehe

Berlin Boleyn

hosgeldın bılom

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hoşbuldum canım, ne yapıyon hiç görüşemıyoruz :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Evet engel çok güzel ıslık sesleri de iyi oturmuş parçaya :)

Berlin Boleyn

farkındayım bılalcım telden gırdıgım ıcın yetısemıyorum bu arada vodafone aldım bugun pcden gırdıgımde mesaj atarım tamammı arap seyhı:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tamam canım bende de var zaten vodafone , açık hat almıştım , bi kontör yükledim yüklemez olaydım bir sürü aboneliği varmış..0'a indi :ehe sağlık olsun ama sms hakkım var 3 hattımda da:) atarsın görüşürüz her Daim:)

Cynical

Cynical

Üye
Bir de Barbie Girl coverları var ki... :ehe

Üst Alt