Anlamadım Enes..:)
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi X-LifeHard' Alıntı: Sazanlar? Genişletmek için tıkla ... Sazanın Biri Matrix
DiaBLoS Admin TuRkiShCowboy' Alıntı: Nasıl Genişletmek için tıkla ... Başka bir hitap şekli bulacaksın.. Ben sana emmoğlu diyorum , sen bana ne diyecen..
TuRkiShCowboy' Alıntı: Nasıl Genişletmek için tıkla ... Başka bir hitap şekli bulacaksın.. Ben sana emmoğlu diyorum , sen bana ne diyecen..
Sidretül Münteha Üye Konu Sahibi TuRkiShCowboy' Alıntı: Melek neyden bahsediyorsun yaa birşey anladıysam yarbay olayım Genişletmek için tıkla ... Kada Ol Anam Aliye Şey De Bencee Um Umm Umm Dalulu De Kada Oda Emce ( Amca ) Oğlunun Değişik Versiyonu Dalulu Naber Misali
TuRkiShCowboy' Alıntı: Melek neyden bahsediyorsun yaa birşey anladıysam yarbay olayım Genişletmek için tıkla ... Kada Ol Anam Aliye Şey De Bencee Um Umm Umm Dalulu De Kada Oda Emce ( Amca ) Oğlunun Değişik Versiyonu Dalulu Naber Misali
Samsunspor Emekli Yönetici Selamlar Ahaliiiii .... 3 Japon sırayla uçaktan atlamış , Japonlar ölmüş sıra kırılmış