Hoşbulduk:) Ben daha çok hayranım:ehe
Berlin Boleyn TuRkiShCowboy' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... aleykümselam nasılsın enes bende temizlik yaptım
TuRkiShCowboy' Alıntı: Selam millet Genişletmek için tıkla ... aleykümselam nasılsın enes bende temizlik yaptım
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Iyiyim gözde sen nasılsın basketten geldim dus aldım keyfim ve kahyasi ile oturuyorum
Berlin Boleyn TuRkiShCowboy' Alıntı: Iyiyim gözde sen nasılsın basketten geldim dus aldım keyfim ve kahyasi ile oturuyorum Genişletmek için tıkla ... kahyana selam söle bende oturuyorum aslında bir bıcı bıcıya benimde ihtiyacım var ama temzilik olduğu için biraz daha bekliycem forumun maykıl jordını seni
TuRkiShCowboy' Alıntı: Iyiyim gözde sen nasılsın basketten geldim dus aldım keyfim ve kahyasi ile oturuyorum Genişletmek için tıkla ... kahyana selam söle bende oturuyorum aslında bir bıcı bıcıya benimde ihtiyacım var ama temzilik olduğu için biraz daha bekliycem forumun maykıl jordını seni
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Bugün bende bir mallik vardı 5 tane attım 1 tane girdi yahu adam basket sahasına boxer cinsi köpek saldi korktuk yaa
Bugün bende bir mallik vardı 5 tane attım 1 tane girdi yahu adam basket sahasına boxer cinsi köpek saldi korktuk yaa
Berlin Boleyn 5 tane atıp 1 tane yiyeninde bugün bende bişey vardı deemesi şaşırtıcı acaba bugün sende bişey olmasaydı ne olurdu diye düşündüm boxer'in sahada işi ne ya köpekmiymiş boxer niye salmış boxerini sahaya hasta ruhlu
5 tane atıp 1 tane yiyeninde bugün bende bişey vardı deemesi şaşırtıcı acaba bugün sende bişey olmasaydı ne olurdu diye düşündüm boxer'in sahada işi ne ya köpekmiymiş boxer niye salmış boxerini sahaya hasta ruhlu
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Adam cinsini söyleyince köpeğe don demeye başladım koptuk arkadaşlarla arkadaşın montu asılıydı aldı ağzına kaçtı
Adam cinsini söyleyince köpeğe don demeye başladım koptuk arkadaşlarla arkadaşın montu asılıydı aldı ağzına kaçtı
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Karnım acikti bi pizza yapayım bari bu gece de sabahliyo musunuz ben sadece sms olarak sabahladim
Berlin Boleyn valla benim canavar kardeşim interneti baltalamazzsa ben herzaman sabahlarım oda bugün counter turnuvasına gitti.. afiyet olsun minik kuşş..
valla benim canavar kardeşim interneti baltalamazzsa ben herzaman sabahlarım oda bugün counter turnuvasına gitti.. afiyet olsun minik kuşş..
DiaBLoS Admin Teşekkür ederim iyiyim valla. İstanbuldayım bende . Ev kalabalık . Nete giriyorum gizliden.. Siz nasılsınız...Gözde ve Enes ?
Teşekkür ederim iyiyim valla. İstanbuldayım bende . Ev kalabalık . Nete giriyorum gizliden.. Siz nasılsınız...Gözde ve Enes ?
Berlin Boleyn bende iyiyim çok şükür ama şu enes karnımı acıktırdı sabahtan beri pizza deyip duruyooo