Samsunspor
Emekli Yönetici
bunu banada öğretin
ya abii böyle ard arda nasıl alıntı yapıyosunuz bağada bi anlatırmısnız...
bunu banada öğretin
Berlin ' im kardeşim ilk cevap vermek istediğin yazıya direk alıntı demiyorsun orda artı1 işaretini tıklıyorsun
artı simgesini bulamadım da idare etmesela 3 yazıya cevap vereceksin , ilk 2sinin artı1 lerini işaretle 3.yü de öle yap ve alıntıyı tıkla ,, ehehh anlatabildim mi ki
![]()

ya abii böyle ard arda nasıl alıntı yapıyosunuz bağada bi anlatırmısnız...

Ya karmaşık şeyler var beceremiyorum
Beklicem seni çok sağol![]()

Berlin ' im kardeşim ilk cevap vermek istediğin yazıya direk alıntı demiyorsun orda artı1 işaretini tıklıyorsun
artı simgesini bulamadım da idare etmesela 3 yazıya cevap vereceksin , ilk 2sinin artı1 lerini işaretle 3.yü de öle yap ve alıntıyı tıkla ,, ehehh anlatabildim mi ki
![]()

Almanyanın Başkentini meşhur ettikNadideeeee![]()
![]()
Çok anlayışlısın ehehh
Hadi Berlin yapabilirsin bunuuusıra senin

Nadideeeee![]()
![]()
Çok anlayışlısın ehehh

Almanyanın Başkentini meşhur ettik![]()
Ankara Boleyn diye birisi olurmu acaba![]()

Almanyanın Başkentini meşhur ettik![]()
Ankara Boleyn diye birisi olurmu acaba![]()
Nadideeeee![]()
![]()
Çok anlayışlısın ehehh
yapabildimmiiii
yaptıysam çok teşekkür ederim abim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yuppi![]()
Çok anlatışlıyım değil mi.. Hadi deneyin bakalım
![]()
bunu banada öğretin
![]()
Hİç yükseltmedim yahu daha hac-k yapamıyorum nasıl yükselticem sendeHayat bu herşey olabilir
Bilal , cihazın sürümünü bana yazabilirmisin , ya da güncelleme yapıldı mı , belirtirsen ona göre dosya göndericem

nasil başardın bunu 
İyi akşamlar ibrahimBen buradayım ama Pes 2010 oynamaya gidiyorum. İyi akşamlar herkese.![]()

Alıntı: -YARINIYOK- göndermiş. >
yapabildimmiiii
yaptıysam çok teşekkür ederim abim yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yuppi![]()
bunu ben mi yazdim berlinnasil başardın bunu
![]()
ben yazdımda oraya nasıl gelmiş bilmiyorum dur yahu acemilik zamanla normale döner