MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

huri$

huri$

Üye
aleykumselam ho$geldin

Cynical

Cynical

Üye
Selamlar herkese...

huri$

huri$

Üye
Hoşbulduk abla . Nasılsın abla . Hayırlı Cumalar .[/QUOTE]iyiym te$ekkur ederim sanada hayirli cumalar

Selamlar herkese...
aleykumselam ho$geldin sendemi gorunmezsin $imdide bu moda oldu :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Guten Abend Alles :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hoşgeldin Bilal =)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sağlasın Ali.
Mercimek çorbası ile patlıcan musakka yiyorum Kartal Adliyesinin yanında. O kadar çağırdık kimse gelmedi :D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hoş buldum Ağabey , şimdi çıkmalıyım , öğle arası okul kafeteryasındayım şuan , ama içeri zili çalmak üzre :)

Hadi görüşürük :ehe Öptüm :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Selamlar sınavlar vardı anca geldim :ehe edebiyat =80 , tarih =83 , biyoloji =58 , kimya zorla =45 ... Dil anlatım sorularını da cepten internet ile buldum ondan da iyi bekliyorum :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sağlasın Ali.
Mercimek çorbası ile patlıcan musakka yiyorum Kartal Adliyesinin yanında. O kadar çağırdık kimse gelmedi :D

Az ye kardeş . Kilo alacaksın bak =)

Hoş buldum Ağabey , şimdi çıkmalıyım , öğle arası okul kafeteryasındayım şuan , ama içeri zili çalmak üzre :)

Hadi görüşürük :ehe Öptüm :)

Bizde seni öptük canım...:ehe

Selamlar sınavlar vardı anca geldim :ehe edebiyat =80 , tarih =83 , biyoloji =58 , kimya zorla =45 ... Dil anlatım sorularını da cepten internet ile buldum ondan da iyi bekliyorum :ehe

Biz de diyoruz acaba biri Enes e rajon mu kesti yoksa..:ehe Görünmedin ya ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sınavlara çalıştım ve sınavlara girdim normaldir :ehe süper gün yaa :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
kışın kilo alıyoruz, ona yapacak bir şey yok... nisanda veririz artık fazlaliklari, spora dönünce... Haciz arabaları kalkıyor... memurlar, avukatlar uçuşuyor ortalıkta... kimbilir kimlerin canı yanacak...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
kışın kilo alıyoruz, ona yapacak bir şey yok... nisanda veririz artık fazlaliklari, spora dönünce... Haciz arabaları kalkıyor... memurlar, avukatlar uçuşuyor ortalıkta... kimbilir kimlerin canı yanacak...

Senin sporda oldukça kötüymüş be kardeş .. :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sağol abi :)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Hayırlı Cumalar Abla:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin