hoşgeldin neşeli insan
birden pozitif enerji patlaması yaşadım...

DiaBLoS™;1789314' Alıntı:Hoşgeldin Can .
Ne iyi ettin geldin de ? : ( Nasılsın bakalım..

bugun geometrıden bı sozel ogrencısı olarak 100 aldım da bıdaha ıyıyım
gorun yanı ne kadar ıyı bı calıskan bı uyenız var tam admlık![]()

Eğer geometriden bir kez 100 almakla tam adminlik olunuyorsa , bir matematik öğretmeni olarak benim bu sitenin sahibi olmam lazım![]()

Eğer geometriden bir kez 100 almakla tam adminlik olunuyorsa , bir matematik öğretmeni olarak benim bu sitenin sahibi olmam lazım![]()

malesef burcu hanım son zamanlarda preator ve benı bırbıne dusuren ınsan olarak sıteden malulen emeklı olmaznız lazım![]()
Sizin doğanızda var birbirinizle atışmak. Ben ne yaptım yahu 

Offf sorma! Sorma!!!Cepten olunca mavi yazılmıyor değil mi ?![]()
Vallahi üstü açık turist otobüsüyle şehir turu yapmıyordum AliDiaBLoS™;1788987' Alıntı:Hava da buz gibi değil mi?

Kımız olmasın o?en iyi alptigin gibi kabuz içelim bizzzzz![]()
Vallahi oluyorIğrenç yaasoğuk çay mi olur

Vaay, içelim güzelleşelim kardeşimDiaBLoS™;1789177' Alıntı:Bira da olabilir hani ? Yok demem ..![]()
Evet tam adminliksin sen!..gorun yanı ne kadar ıyı bı calıskan bı uyenız var tam admlık![]()
O matematiksel değil duygusal bir konuEğer geometriden bir kez 100 almakla tam adminlik olunuyorsa , bir matematik öğretmeni olarak benim bu sitenin sahibi olmam lazım![]()
malesef burcu hanım son zamanlarda preator ve benı bırbıne dusuren ınsan olarak sıteden malulen emeklı olmaznız lazım![]()
Bırak ya, zibidi işte!..İftiranın böylesi...Sizin doğanızda var birbirinizle atışmak. Ben ne yaptım yahu
![]()
BRAVO! BRAVO! BRAVO!!! İşte sonunda bir üyemizden de şunu duydum!!!Ayrıca sitede preator diye biri yokki![]()

Cevap vermek yerine konuyu başka yerlere çekiyorsun.sesının fazla yukselmesı sucluluk psikolojısının gostergesıdır

Oğlum muoglum bı gıt ya ben burcuyla sana dargınım