Olmayacağım ama siz de etmeseniz iyi olur.Ibrahim lütfen dahil olma ... Lütfen ...
Ya resmen kafayı yedim!!!Aynısı dün bana da oldu ... Sabah düzelmişti ... Dün akşam hiç mesaj yazamadım![]()
Sadece senin mesajların silinmiyor.Mesajlarım neden siliniyor ? Ayrıca ne bu ya , bu kadar rahatsızlık verdiğimi bilmiyordum doğrusu !
PuhahahahahaaaaaaBugün nöbetçiyim yemek yapmam lazım![]()

Senin Aristo mantığını sevsinlerGerginliği artıran ben olsaydım mesajlarım silinirdi ... Demekki gerginlik çıkaran ben değilmişim değil mi bilal bey![]()
Bende cevap tükenmez ama tekrar uyarı almak istemiyorumiyi forumlar herkese ...
Bende de uyarı tükenmez sevgili kardeşlerimBende de cevaplar tükenmez ...Iyi forumlar...

Bak bu daha aklıma gelmemiştiMesaj gitmez ise geri tuşuna basıyorum aynı mesaj geri geliyor ve bir daha yolluyorum bazen oluyo...

Deneyeceğim.
sBiri bitse bir başkası çıkacak Bilâl...Ya seve seve ya sile sile arkadaşlar. Severek olmazsa silerek yapacağız. Huzurlu bir forum olacak burası.
![]()

Evet bende gördüm. İyi olmuş valla.arakdaşlar show haberde şuan verilen habere göre cem garipoğlu 20 yıl babasınada müebbet hapis cezzası verilmiş....
ben dün tartışmaya dahil olmadım ... Iki tarafı da uyarmadım karışmak istemedim ... Ama nerede bir yorum yapsam hep birisi seni doldurmuş veya birisinin beni kullandığı içeren sözler alıyorum ve bu tür kelimeler beni çok üzüyor ... Benim bu tartışmadaki görüşüm bu yöndeydi ve tekrar söylüyorum kimsenin isteğiyle mesaj yazıp düşüncelerimi satmam .... Küçük bir bebek gibi muamele görmek istemiyorum ... Neyse nerden nereye
ben genelde özel mesaj ile hallederim belki şahit olan da vardır
neyse uzatmamak gerek