MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

Berlin Boleyn

çok yemek yedim
bak sayıyımmi:ehe
saat 12 kırklaereli köfte
saat 13.00 patatesli gözleme
saat 18.00 karnı yarık,pilav,salata,turşu,cola
saat 19.24 çekirdek
ilerliyen saatlerde kahve içmeyi düşünüyorum:ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Berlin bunları tek başınamı yedin

arslansem

arslansem

Üye
Ah be kardeşim başına ne geldi :yuru

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:ehe Yok yok sana kötü olmam ben :ehe ciddi de değildim zaten :) O yemekleri nasıl yedin kısa bir bilgi geçer misin :ehe

Berlin Boleyn

:ehe Yok yok sana kötü olmam ben :ehe ciddi de değildim zaten :) O yemekleri nasıl yedin kısa bir bilgi geçer misin :ehe

yaaa köfteyi yerken baya bi para bayıldım paraya yazık olmasın diye yedim hepsini
gözleme salı pazarı vardı leventte annemler yerken bende dayanamadım oda bedavaya geldi yengeö ısmarladı
akşam yemeğide gece yemek hazırlamaya üşendiğim için açık menüyü kaçırmıyım dedim
colada tamamen alışkanlık
çekirdeğe gelince babam müptelası mutfakta şirin şirin sırıtoyordu aldım avucuma birz annemde artık beni hayretle izliyor:S sanırım ben ayı oldum:allalla:

DAHA KAHVE İÇİP FALIMA BAKICAM:EHE

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Afiyet olsun ne diyelim :ehe

Berlin Boleyn

teşekkür ederim:ehe
mandalinada güzelmiş:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yeter bu kadar şov! davranislarinizi ve sözlerinizi eve gidince değerlendireceğim. şimdi musaadenizle, oyunum var!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu ağız tadıyla sahneye bile çıkamıyorum! gözüm hep arkada. Ne meraklısınız huzur kaçırmaya. Eve gidince açarım konuyu. Gececilerde falan devam ederseniz iyi olmaz!

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Gerekenler yapılmıştır.
Çok daha sert olmalıydı eylemim bence ama bir şans vermek istedim.
Bir toplumun içindeki bireyler huzursuzluk çıkartmaya başlarlarsa o toplumdan belli süre ile uzaklaştırılırlar. Ancak ben huzursuzluk yaratan bireyleri bu seferlik hafifçe uyarıyorum.
Bir sonraki uyarı çok daha sert olacaktır.

Bu tartışma ile ilgili bir başka tartışmayı da forumda umuma açık bir alanda duymak istemiyorum!
Kişisel kavgalarınız yüzünden insanlar rahatsız ediliyor. Buna kimsenin hakkı yok.
Söylemek istediğiniz bir şey varsa özel mesaj atın. Bana ya da ilgili kişi veya kişilere.
O özel mesajları da umuma açık yerlerde paylaşmayın! Kişisel sorunlarınız kimseyi ilgilendirmez.

İnatla muhalefet ederseniz bir haftalık tatiliniz süresince kafanızı dinleme ve toparlama imkânı bulacaksınız.

Yukarıda bazı mesajları sildim, bazı mesajları kırptım.
Çıkıp bir bakın. Bu konunun böyle devam etmesi gerekmekte.
Sevgi, saygı ve karşılıklı anlayış çerçevesinde ilerlemesi, sabah programlarındakilere benzer mahalle kavgalarına sahne olmaması gerekmekte.

Keyifli forumlar.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Günaydın

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yok Enes yok düzelmeyecek hiçbir şey ...!

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Günaydın ... Bir zamanlar ne hit olurdu buralarda ... Pehh ...!

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Selamun aleyküm :maxicep: ahalisi...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Aleyküm selam abi nasılsın :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Aleyküm selam abi nasılsın :)
Eyvallah çok şükür iyiyim sen nasılsın?

Sakin olup, atışmalara tartışmalara girmeye gerek yok Salih. Sanal alem diyeceksin boşvereceksin eğlenmene bakacaksın. Muhatap almaya değmez gördüğün kişiler varsa da görmezden geleceksin. Zor birşey değil bu. Ayrıca bu tür yöneticilikle ve yönetimle alakalı olumsuz yorumlar veya geçmişte karşılaşılmış sorunlar yönetimden ayrıldıktan sonra forumda alenen dile getirilmesi yakışık almıyor.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şu an için moralim iyi değil abi ... Bozanlar ve hile yapanlar var ...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sanal aleme, sanal alemdekilere takılıp bozuluyorsanız. Gerçek alemde işiniz harap olur.

Üst Alt