MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Sponsorlu Bağlantılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ben bir sorun göremedim açıkçası.
Zaten ablası sever Bilâl'i. :ehe
Keza kimse kimsenin kullandığı noktalama işaretlerine karışamaz. O kadar da demedik :ehe
Ünlem işaretine bazı kimselerin bir takıntısı var galiba. Üzücü zira ben çok kullanırım!..
:ehe

Ya işin komedi tarafı bir yere, artık forumda nefes almak zor hâle geldi, şahsım bu durumdan çok rahatsız ! Yani ne demek kişinin kullandığı noktalama işaretleri, varki kullanıyoruz ! Ayrıca noktalama işaretleri bir nevi mimik ifadesi taşır.Buna kimse karışamaz! Ee zaten bu durumdan rahatsız olan kişide bir halt yemiştir ki bu kadar takıntılıdır, amannn ! Ne demiş ünlü gençlik " Çokta Fifi " yaşa be kimseye takılmadan ! Yaşa , sadece kendin yaşa !

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu burada kapansa :)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
:nargile:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Emredersin Enes bey kapatırız tabii, bizim meselemiz zaten köylü meselesi ne olacak, değersiz !

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yoruldum yahu..Biraz müzik , biraz keyif ..:kahve:
Ohhhh be...!

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam Bilal;
Kız , bağır , istediğini yap öyleyse ...! Büyütülecek bir mesele değil bu ...! Siz devam edin iyi forumlar herkese ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Enescim , senin sevdiğin bir kişi olabilir bu , laf gelmesini de istemiyor olabilirsin, ama şunu bilki her istenilen şey anında olmuyor, insan robot değil, duyguları var insanların !Ama bence sen daha küçüksün ve bazı şeyleri ve en önemli şeyleri 1 ay belki de 1 hafta da bile öğrenirsin , bunlar yaşayarak öğrenilecek şeyler ! Ayrıca benim yüzümden konuyu terk edeceksen , hiç öyle birşeye kalkışma, ben terkederim !

Cynical

Cynical

Üye
Bu çekirdek ne lanet birşeydir. Bırakılmıyor bir türlü!..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sevdiğim bir kişi olmasını geçtim ... Bu tip tartışmalar stresten başka ne kazandırabilir ki bize ? Böyle sıkıcı günlerde boşu boşuna sinir oluyoruz ve ortamı geriyoruz ... Biraz alttan alalım , biraz görmemezlikten gelelim ... Belki kötü bir ruh haliyle yazdı ? Alt tarafı bir ünlem işareti ... Bugünlük ara veriyorum iyi forumlar iyi geceler herkese ...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sinirimi bozdunuz ha, hepinize bir haller olmuş ! Ne yahu bu ? , forumun tadı tuzu kalmamış, karakterim bozulacak tövbe tövbe...!
Eğer burası bir forum ise, herkes saygılı davranmasını bilecek kardeşim ! İyilik de yaramıyor artık onu anladık !

Cynical

Cynical

Üye
Küçük bir tepe oluşturdum bile. Yarım saattir "bu son, bu son" diye diye yiyorum. Öncesi Allah kerim...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kime bir haller olmuş tartışılır doğrusu ... ? Hep bir öfke hep bir sinir ne bu yaa ...!

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Enescim laf sokma, ben kaç senedir bu forumdayım neler olduğunu en iyi ben kestiririm:) bana bir hâl olduğu yok , ben bir aynayım, bana nasıl çarpıyorsa ışık, aynı şekilde karşıya yansıyor :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam Bilal her şey gönlünce olsun :) iyi geceler :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Herkese iyi akşamlar , iyi geceler..
Ben çıkayım..Oldukça fazla yorgunum..Karnım aç..Durgunluk var vs vs..
Yarın da sabah saat 07.00 kalkış..Ve bir sürü iş var programlanan..
Herkese keyifli forumlar , keyifli sohbetler..Hoşcakalın.

Berlin Boleyn

:pro:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Günaydın millet :)

huri$

huri$

Üye
gunaydin enes
gunaydin maxi cep:)

TuRkiShCowboy