hangi sürümü kullanıyosun ve vodafone da hangi intenet paketini kullanıyosun çok ucuz galiba bende vodafone mu alsammopera hem çok hızlı hem de çok ucuz ...

Ben N73 kullanmıyorum vallahi şu anda. Ram sorunlarıyla uğraşmaktan aşırı derecede bıkmıştım ki erken gelen bir yılbaşı hediyesiyle 2. telefon oldu kendileriData kullanımında müthiş tasarruflu. Ona lafım yok. Benim bahsettiğim telefonun RAM'i. Şöyle diyeyim, Opera açıkken ikinci bir program kullanamıyorsun optimum RAM'le. Tabi N73'de...
O N73 olamazMurat abi hem opera hem nimbuz hem de müzik çalar i kullanıyorum vallahi bak![]()
Bende son zamanlarda artık telefon açıldığında dahi ram yetersiz diyordu. Mesaj falan almıyordu telefonHelal o zaman. Bana da öğret bu işin sırrını.![]()
Resim gösterme kapalıyken amenna. Ama eğer resim gösterme açıkken bir zaman sonra feci kasıyor bende Opera mini. Bir bakıyorum ram 250K'ya filan düşmüş. Telefon figan feryat çırpınıyor yetersiz RAM diye. Sonra da Opera takılıp kapatıyor kendini.
Aslında UCWEB Opera Mini'ye toz yutturur kronik birkaç hatası kapatılabilse...
s O sorunu bir türlü çözemedim.

İşten bağlanıyorum şu anda ara ara gidiyorum.Yada X-plore'da sistem klasörlerini gösteri seçeceksin, D klasörü RAM.
Bu arada Ata bir saattir konuda. Ya destan yazıyor yada T9 kullanmıyor. Acemi...![]()