demek kuzenin icin oyun ariyon omer afferin sana cocuklar herseyden once gelir
bizde ayni sorunu yasiyduk benim kizlarda hep o oyunu oynarlardi ve bize pc kalmazdi dogum gununde nintendo DS aldik rahatladik $imdi onunla oynuyolar pc bize kaldi
cowboy niye guldun okadar catliycan olum anlasilan sen hiç gormemissin barbi oyunu

demek kuzenin icin oyun ariyon omer afferin sana cocuklar herseyden once gelir
bizde ayni sorunu yasiyduk benim kizlarda hep o oyunu oynarlardi ve bize pc kalmazdi dogum gununde nintendo DS aldik rahatladik $imdi onunla oynuyolar pc bize kaldi
cowboy niye guldun okadar catliycan olum anlasilan sen hiç gormemissin barbi oyunu

Bulursan bana da atsana linkini.iyi ya n73 için barbie giyindirme oyunu arıyorum![]()

™ мγdяєaм;1601743' Alıntı:Sinir Enes
Bulursan bana da atsana linkini.![]()

yerlere yattım yaa 

gıcık melek
--------------- Ekleme ---------------
yerlere yattım yaa
![]()

Sende kuzen, yeğen, kardeş filan yok sanırım... Olsa bilirdin bebek giydirme oyunlarının çocuklar üzerindeki yatıştırıcı etkilerini.![]()

ama bilmiyorum neden söylenişi falan komik geliyor bana 

vallahi baya sesli guluyom Bulursan bana da atsana linkini.![]()

™ мγdяєaм;1601776' Alıntı:Heryerde Var Ömer Böcüğü

Becerıksızzbulamadım ya![]()

ya cowboyum sende olmasan pc nin basinda guluyorum cocuklar anne kendi kendine ne guluyon diyolar
$uan neye ihtiyacin var oyununda kurege demi$ ne yapcaksin merak ettim demi$ arkadas dursun lazim olurvallahi baya sesli guluyom
kardae$im ya allah seni hep guldursun emi anne babana bagi$lasin seni
bu arada butun herkes için bu hafta guzel baslasin guzel devam etsin allah herkezin i$ini rast getirsin insallah