MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu ben dansöz ifadesinin forumda kayıtlı olduğunu bilmeden başına iki nokta koysam ne olur neyse yaa benim yolladığım 3 tane kro ifadesi de var mi

Praetor

Emekli Yönetici
İfade silmedim Enes, göz kırpma hariç

Bu arada tüm ifadelere bir göz at firefox'dan zaten ezberlersin kolayca...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ata abi sen yanlış mesaj okuyorsun galiba ifade sildin demedim ki cepten giriyorum yeni ifadelere bakamıyorum dedim firefox dedin

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu ben dansöz ifadesinin forumda kayıtlı olduğunu bilmeden başına iki nokta koysam ne olur neyse yaa benim yolladığım 3 tane kro ifadesi de var mi
Dansöz ifadesinin forumda kayıtlı olduğunu bilmemenin sebebi olarak akla ne geliyor?
Internet Explorer kullanıcısı olarak "tüm smileyleri göster" sekmesini kullanamaman geliyor.
Ben de diyorum ki gir firefoxdan bir bak hepsine zaten unutmazsın kısayolları, rahat rahat kullanırsın.

Ben mesajları okuyorum da senin zeki olduğunu düşünerek açıklaya açıklaya gitmiyorum hani

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Cepten girdiğim için göremediğimi belirttim zaten tekrar belirtiyorum Bak ben açıklaya açıklaya gidiyorum

Berlin Boleyn

Praetor

Emekli Yönetici
Yahu ilelebet cepten giren birisi değilsin ya, ben pcden girdiğin bir andan bahsediyorum

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam bakacağım ama şimdi konuşmaların başına dönersek ilk başta bana tepki yaptın smileyler için ama bak o smileylerden haberim olmadığını sen de anladım siniyorüm seni

--------------- Ekleme ---------------

Benim uykum geldi çıkıyorum iyi geceler herkese

Praetor

Emekli Yönetici
Enescim o dansöz bugün gelmedi Senin bilgisayar başında olduğun ve tüm ifadelere bakma fırsatının olduğu günlerde de vardı.

İyi geceler.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yahu zahmet edip de bakmamışim ışte Günaydın

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Günaydın herkes salih , murat abi nasılsınız

iyi ya vize ödevlerini yapıyorum ben sen napıyosn okulda mısın?