MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

(: herkes çıktı galiba yada ben çok konuşup kaçırttım oLmadı birazdan benden çıkarım

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Nerde eski Istanbul yaa herkes alkolik ve bağımlı olmuş sokaklar dolu bunlarla ... Gerçi bizim buralarda yok ama zeytinburnu nda çok vardı sarhoşlar kovalıyordu beni

zamanla herşey değişiyor be abisi istanbul değişmiş çok mu zaten bildim bileli istanbul değişikti eski zamanları ben hatırlamıyorum (:

Berlin Boleyn

Bende cıkıyorum arkadaslar mısafır geldı murat enes a.e.o byby

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bizi izleyen gizli üye kim çıksın ortaya

--------------- Ekleme ---------------

Güle güle Gözde kib

Berlin Boleyn

Ben senın yalnızlıgını yıyeyım enes

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bıraktığın gibiyim vallahi bir post bile yazılmadı

Berlin Boleyn

Buraya hareket kazandırmak lazım ya post ne be kurban bayramı dıye post most olaylarına gırmıssın kımın postu bu hahaha

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
öyle post değil yahu neyse yaa bugün yine nereye gittin

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Vay murat ABI gelmiş hoş geldin Gözde gelince geliyo herkes

Berlin Boleyn

Gel murat gel enes bıyere gıtmedım bana geldıler mısafırler soyle kahve ıcıp dedıkodu yaptık kulaklarınız cınladımı

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Misafirlere mi anlatıyorsun bizi yuh yani bir ara resmimi koymuştum huriye abla da kocasına göstermişti beni artık gelmiyo buralara

bakıyorumda muhabbet koyu (: birazdan yemeğe kacıcam yine misafire neyini anlatıyon enesin çok ayıp

Berlin Boleyn

Ayol saka yaptım bende bırazdan kacacam gazete okuyup ordan bıcı bıcı 40 saat sonra gelırım heralde.evet hurıs gelmıyor ya ufaklıklar sorun cıkartıyodur 3 cocuka ugrasmak zor tabı

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Çocuklar sırf problem çıkarıyor insanlara

--------------- Ekleme ---------------

Çok sıkılıyorum artık burada yaa

Catty

Emekli Yönetici
İyi geceler

Nasılsınız ?