greenmile Üye oldu oLucak qeL eLimi öp bana ayrıcaLık tanı abi deme sevmiyorum da zaten benden küçük kardeşim de yok
oldu oLucak qeL eLimi öp bana ayrıcaLık tanı abi deme sevmiyorum da zaten benden küçük kardeşim de yok
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Sen daha küçüksün 1 yaş var ki sen 20 olunca ben 17 olacağım o yüzden unut sen bunu
Berlin Boleyn Ya ben 19,5 yasındayım tamam be demessen deme zaten bızım ılıskımız artık abla kardes muhabbetını astı baska bır boyuttayız senle
Ya ben 19,5 yasındayım tamam be demessen deme zaten bızım ılıskımız artık abla kardes muhabbetını astı baska bır boyuttayız senle
Berlin Boleyn Sen benı ufak tefek gordunde karamursel sepetımı sandın ne yapalım boyumuz 1.70 degıl uyuz enes
greenmile Üye bayanLar için ideal boy 1.40 tan 1.70 e kadardır sonrası tehlike bide işin içine topuk farkını felan katmak gerek
bayanLar için ideal boy 1.40 tan 1.70 e kadardır sonrası tehlike bide işin içine topuk farkını felan katmak gerek
Berlin Boleyn Tabı canım ben murata katılı yorum benım boyum ıdeal topuklu gıyınce zaten 1.72 oluyosun at gıbı kadınmı olur hemende uste cıkıyorum ya --------------- Ekleme --------------- Enes abi hahahahahaha
Tabı canım ben murata katılı yorum benım boyum ıdeal topuklu gıyınce zaten 1.72 oluyosun at gıbı kadınmı olur hemende uste cıkıyorum ya --------------- Ekleme --------------- Enes abi hahahahahaha
greenmile Üye Berlin Boleyn' Alıntı: Tabı canım ben murata katılı yorum benım boyum ıdeal topuklu gıyınce zaten 1.72 oluyosun at gıbı kadınmı olur hemende uste cıkıyorum ya Genişletmek için tıkla ... mesela ece gürsel at gibi kadındır
Berlin Boleyn' Alıntı: Tabı canım ben murata katılı yorum benım boyum ıdeal topuklu gıyınce zaten 1.72 oluyosun at gıbı kadınmı olur hemende uste cıkıyorum ya Genişletmek için tıkla ... mesela ece gürsel at gibi kadındır
Berlin Boleyn kadının portatıfı makbuldur ben bu konusmayı bı yerde hatırladım ya acaba enes abımdenmı hatırladım
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici At gibisi makbul değil mi zaten --------------- Ekleme --------------- Evet gözde msn de söylemiştim nedenini söylememiştim ama
At gibisi makbul değil mi zaten --------------- Ekleme --------------- Evet gözde msn de söylemiştim nedenini söylememiştim ama