MaxiKahve'miz / Online Buluşma Sohbet Etme Yerimiz ...

Praetor

Emekli Yönetici
Tee Tuzla Adliye'sine gidiyorum. Var mı o civarda oturan, oturup bir şeyler içelim

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tuzla mi Istanbul un taa öbür tarafı

Praetor

Emekli Yönetici
Sen geleceksen ısmarlarım Alperen... Evet yahu, biraz daha gitsem sınırdan çıkacağım! Ama burada hava çok güzel! Ceketi de çıkaracağım şimdi

Praetor

Emekli Yönetici
Iniyorum şimdi trenden, adliye beni bekler

Sen geleceksen ısmarlarım Alperen... Evet yahu, biraz daha gitsem sınırdan çıkacağım! Ama burada hava çok güzel! Ceketi de çıkaracağım şimdi
Hava güzel mi? Karşıda Şişli civarında sağanak yağmur var şimdi.... Öğlen oldu bu saatte ancak yemek gider Tuzla da baya uzak. Ismarlarım dedin işi bozdun. ısmarlamayacağını varsayarak söylemiştim yahu

Praetor

Emekli Yönetici
Cagirdigimiza göre ismarlayacaktim değil mı Alperen? Ama Hani sen benden bi 7-8 yaş büyük olduğun için, bozmamak babında öyle söyledim Enes takım elbise keyifli bir olaydır ya (Ama tabii senin yerine seçilip sana zorla dayatilmiyorsa, ya da 500 kişiyle aynı şeyi gitmiyorsa. Yani sen de haklısın...)

Şişli mi? s Yahu bizim ofis Şişli'de dönmeyeyim bari ofise ben... Zaten hastayım...

EroL

Emekli Yönetici
kalktığımda gayet neşeliydim ama neşemi alimden aldılar. öğretim görevlilerinin kendilerini prof sanmaları beni deli ediyor. bu gerçeği yüzlerine vurdukçada kompleksli hale geliyolar.

EroL

Emekli Yönetici
daha yeni başladı nadide ne bitmesi

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Of of ... Caldigimiz sorular çıkmıyormus

EroL

Emekli Yönetici
sen bu okuldan mevzun olabilecen mi acaba merak ediyorum

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Gülmeyin dertliyim kederliyim ...