MaxiHikaye --Hayal Gücü Olan Gelsin--

Sponsorlu Bağlantılar

bboyQ7

bboyQ7

Üye

aynen bende hiçbişey anlamadığım için yeni hikaye başlattıkta sanırım çok tutulmadı.şimdi sonda ne oluyo isayla tuğba ikisi birden hortluyomu ne anlamadım.

Bunlar 9 canlı heralde :)

Masha

Masha

Üye
Bence yenisini açın iyi gidiyodu :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İlki çok saçmaladı, yenisini açmalısınız.

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Peki Ozaman Yenisien başlıyoruz .

"...evet internetten tanıştığım kızla tanışma vaktım yaklaşmıştı. Saat 5de buraya yakın bir cafede buluşacaktık.Ama acaba kız internetteki gibimiydi ? anlaşabilecekmıydık.Bunları oğrenmem için son 1 saat kalmıştı.Heycanlıydım :aha:

Dampierre

Dampierre

Üye
Hayatımda kendimi hiç bu kadar değişik hissetmemiştim. Bir anda ter basmıştı. Düşünceler kafamdan hiç çıkmıyordu. "Ya dilim dolanırsa, saçmalarsam kızın karşısında..."

(Bu arada yeni hikayenin kahramanı ben olabilir miyim? Yaş 17. Daha önce hiç kız arkadaşım olmadı. Buna göre yazarsanız benim için eğlenceli olur :D)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Hayatımda kendimi hiç bu kadar değişik hissetmemiştim. Bir anda ter basmıştı. Düşünceler kafamdan hiç çıkmıyordu. "Ya dilim dolanırsa, saçmalarsam kızın karşısında..."

(Bu arada yeni hikayenin kahramanı ben olabilir miyim? Yaş 17. Daha önce hiç kız arkadaşım olmadı. Buna göre yazarsanız benim için eğlenceli olur :D)

Adın ne kardeşim söyle oynatalım seni :)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
İsmim Alp, yazıyor zaten avatarımın altında. Sanırım yine mobildesin :D

Evet :)

Alp daha öncede aşık olmuştu fakat kızlara açılamıyordu.Öz güveni yoktu.Ama artık bu durumdan isyan etmeye başlamıştı...

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi

Evet :)

Alp daha öncede aşık olmuştu fakat kızlara açılamıyordu.Öz güveni yoktu.Ama artık bu durumdan isyan etmeye başlamıştı...
o nedenle bu kızı kesın olarak ayarlaması lazımdı..

.BlueTR

.BlueTR

Üye
buluşmaya son 15 dk kalmıştı Alp birden bayılacak gibi bir hise kapıldı...

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
ama çabuk toparlandı

Dampierre

Dampierre

Üye
Buluşacakları yere gitti ve beklemeye başladı.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Karnı çok açtı ve heyecanlıydı,simitçiden bi simit aldı ve daha ilk ısırığında beklediği insan ona çoktan selam vermişti:) Utandı ve heyecanından ne yapacağını şaşırıp simitin yarısını koparım kıza ikram etti

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
kız ısırdın mı dıye sordu gulumseyerek
tokum saol dedi .d

Dampierre

Dampierre

Üye
Alp şimdi konuşacak konu bulmaya çalışıyordu, fakat utandığı için düşünmesi dahada zor olmuştu. 2 dakika sessizliğin sonunda...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Şey ! Diye sıçradı,kız gözlerini açıp ona dikti ve gülümseyerek kafasını salladı.Ama bizim genç elini alnına götürüp kafasını yere eğdi ve yine düşündü

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
nerde hata yaptım dıye !

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Hatayı bulması an meselesiydi.. Ve düşündü , düşündü...:ehe

Üst Alt