MaxiHikaye --Hayal Gücü Olan Gelsin--

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bian içimde garip bi his doğdu ve aniden ürperdim.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
aklıma korkunç şeyler gelmeye başlamıştı ve korkuyla uyumak için yatağa uzandım.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
gözüm rüzgardn sallanmaya başlyan perdeye takıldı korkuma engel olmıyordum kücukken bırbırımıze anlattıımız garıp hıkayeler kulaamda cınlamaya basladı

.BlueTR

.BlueTR

Üye
sonra birden bir tıkırtı duydum...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
tıkırtı sesiyle yatağın altınağın altına girişim bir olmuştu:aman2: sesin ne olduğunu anlamak için sakinleşmeye ve olası bir kötü durumda ne yapabileceğimi düşünmeye çalışıyordum...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ve tam o anda gıcırtılarla aralanan kapıdan içeri gölgelerle birlikte yüzü maskeli bir adam girdi

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Ve tam o anda gıcırtılarla aralanan kapıdan içeri gölgelerle birlikte yüzü maskeli bir adam girdi
yavaş yavaş ayak sesleriye yaklaştı.bu beni iyice korkutmuştu.acaba yatağın altında beni farkedebiliriydi??

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ağır adımlarla siyah ayakkabısı gözlerimin önünde bir sağa bir sola telaşsız şekilde dolanıyor ve ılgınc nefes seslerı cıkarıyordu

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
bir süre dolandıktan sonra odadan çıkıp mutfağa yöneldi :hmmm

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ben hayla olduğum yerde sessizce titriyordum...

(gayet güzel olmaya başladı bayağı merak uyandıran bir hikaye olacak sanki)

• Beğen
Tepkiler: minoo
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Mutfaktan sesler gelmeye basladı merakımı gidermek için saklandığım yeden çıktım yavaşca odadan çıktım..

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
usul adımlarla ilerlıyodum birden

.BlueTR

.BlueTR

Üye
arkamdan nefes sesleri duymaya başladım...

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
ne nefesı dısarda rüzgar esıntısıymıs korkudan iyice sacmalamısım

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Havalanan perdelerin arkasında çatırdayan yaprak seslerine karışık bir ses ismimi çağırıyordu : Tuğbaaaaa,Tuğbaaaaa Allah belanı verecekkkk

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tuğba bırden irkilip cesaretı topladı
herzamankı kendıne güvenen adımlarla sesin yönüne dogru yürüdü .d

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Derken bayağı şımarık 5-6 ses hep bir ağızdan bağırmaya başladılar karanlığın içinde.. Hapi börtdey duyuuu.. Diye. Tuğba bu süpriz karşısında sevinir görünmeye çalışırken içinde de şunları geçiriyordu '' ki mal arkadaşııımmm, ki mal arkadaşım.. Ödümü kopardın mal arkadaşım..Hapi börtdey şarkısı eşliğinde Tğuba'nın kendi içinde söylediği bu şarkı bi hayli ilginçti

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:d::d::d:korkunc bır gece gecırecegını dsunen tugba
birden böyle bır durumla karsı karsıya kalınca
acilen arkadas cevresını deıstrmesı gerektıgıne bir kere daha emin oldu

• Beğen
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Gece saat 3 sularında Tuğba yatağının altında uyuyakaldığını ve bütün bu olanların aslında kendisini rahatlatması açısından bilinçaltının rüya görmeye zorladığını anladı. Aman Allah'ım dıyordu kurtulmadım mı hala ben. Yaklaşık 6 saattir yatağın altında uyuyakalmasına rağmen acaba mutfağa giden yüzü maskeli adam evden çıkmışmıydı.:hmmm Bunu öğrenebilmesi için yatağın altından dışarı çıkmalıydı ve bunu denedi.Tatağın fiskoslarının altından başını tam çıkarmışken sağ ayak bileğine dolanan haydi iri ve kıllı bir elin homurdanarak kendisini geri yatağın altına çekmeye çalışması bütün mahalleleyi uyandıracak kadar şiddetli bir çığlığı çoktan attırmıştı ona.Yaklaşık 1 saat sonra polis ekiplerinin kırmızı mavi lambaları evin penceresine yansıyordu

• Beğen

Üst Alt