MaxiCHAT - Maxicep Üyeleri Artık Kendi Aralarında Site Üzerinden Konuşabiliyor ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CK1991

CK1991

Üye
uygulama devre dışı sanırım ?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
sistem geri döndü :ehegecenin bu saatinde kimse yok ama olsun.:)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Şuan devrede...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mobil cihazlardan erişim saglanamaması sorunu nedeni ile chat özelligi geçici olarak durdurulmustu simdi sorun düzeltildi ve yayında. Cep telefonlarından girenler sitede hata ile karsılasmayacaklar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Mobil cihazlardan erişim saglanamaması sorunu nedeni ile chat özelligi geçici olarak durdurulmustu simdi sorun düzeltildi ve yayında. Cep telefonlarından girenler sitede hata ile karsılasmayacaklar

Sağolasın... :)

jackalx_06

jackalx_06

Üye

bizler için çok emek veriyorsunuz teşekkürler.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Birkaç üye chat uygulamasında sonra, editör degismemesi arkadas davetlerini onaylayamama ve tesekkur edince sayfanın yenilenmesi gibi sorunlarla karsılasmıslar chat uygulamasından bu yana.

Baska denk gelen arkadas varmı zira bende denk gelmiyor anlayamadım ?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
Birkaç üye chat uygulamasında sonra, editör degismemesi arkadas davetlerini onaylayamama ve tesekkur edince sayfanın yenilenmesi gibi sorunlarla karsılasmıslar chat uygulamasından bu yana.

Baska denk gelen arkadas varmı zira bende denk gelmiyor anlayamadım ?

bana hiç birşey denk gelmedi, halbuki sitede en çok zaman geçirenlerden biriyim.:ehe

maxitr

maxitr

Üye
bu uygulamada emegi gecenlerin ellerine saglık cok güzel bir uygulama olmus tesekkurler!!! :oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Yaşanılan sorunların hiçbirini ben yaşamadım... :S

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Cepten giremiyorum hala :) opera mini 4.2 ve 5.0 beta sürümüyle girilmiyo ,,, Bolt web browser ile olmuyo ,,, ucweb ile olmuyo ,,, skyfire ile oluyo sadece ama dehşet yavaş ... telefonun kendi web tarayıcısı sadece anasayfayı 2.5 dakikada acıyor ve yaklasık 2 mb. harcıyor .. :) sadece hafta sonu pc kullanabiliyorum .. onun haricinde sadece telefonla giriyorum ve maxicep te çok vakit geçiriyorum :) lütfen kalıcı bir çözüm istiyorum :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Cepten giremiyorum hala :) opera mini 4.2 ve 5.0 beta sürümüyle girilmiyo ,,, Bolt web browser ile olmuyo ,,, ucweb ile olmuyo ,,, skyfire ile oluyo sadece ama dehşet yavaş ... telefonun kendi web tarayıcısı sadece anasayfayı 2.5 dakikada acıyor ve yaklasık 2 mb. harcıyor .. :) sadece hafta sonu pc kullanabiliyorum .. onun haricinde sadece telefonla giriyorum ve maxicep te çok vakit geçiriyorum :) lütfen kalıcı bir çözüm istiyorum :)
Aslında çözümü yaptım diyordum dün çünkü benim iphone telefonumda bu hatayı farkeder farketmez durumu düzeltip kontrol ettim ve sorunun düzeldigini görmüstüm.

Mobil aygıttan girenlerin scriptsiz temayı açıyor olması lazım otomatik olarak en azından iphone da şu an bu sekilde calisiyor sistem. Diğer tarayıcılara da bakıcam

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
dün akşam 9-10gibi sorun çözülmüştü :) ah maxichat ah:vur:ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sorun devam ediyor :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
n95 8gb kendi tarayıcısıyla sorunsuz .. bende problem olmadı

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sorun yasayan arkadasların ortak noktası, telefonların kendi tarayıcıları degil de 3. parti baska bir yazılımla girmeyi denemesi olabilir mi ? O konuya yogunlasalım eğer telefonlar kendi tarayıcılarından giriyorsa ...

hakan.c

hakan.c

Üye
eline sağlık ozan abi

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sorun yasayan arkadasların ortak noktası, telefonların kendi tarayıcıları degil de 3. parti baska bir yazılımla girmeyi denemesi olabilir mi ? O konuya yogunlasalım eğer telefonlar kendi tarayıcılarından giriyorsa ...

Kendi tarayıcısıyla giriyor ama dediğim gibi .. sayfayı çok uzun bir sürede yüklüyo ve çok pahalı oluyor ... 10 dakikada 3 tane konuya yorum yazamıyoruz ... lütfen kalıcı ve geçerli bir çözüm :) 1 hafta boyunca giremicek miyim yani ben :(

--------------- Ekleme ---------------

lütfen beni ciddiye alın ...

Sorun giderilmezse 5-6 gün maxicep e giremeyeceğim her hafta :(

Nillowa

Üye
sewdim bu uygulamayı.. emeğine sağlık herkesin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt