Şuan geçiçi bir hata var halledilmeye çalışılıyor.uygulama devre dışı sanırım ?
Mobil cihazlardan erişim saglanamaması sorunu nedeni ile chat özelligi geçici olarak durdurulmustu simdi sorun düzeltildi ve yayında. Cep telefonlarından girenler sitede hata ile karsılasmayacaklar

Mobil cihazlardan erişim saglanamaması sorunu nedeni ile chat özelligi geçici olarak durdurulmustu simdi sorun düzeltildi ve yayında. Cep telefonlarından girenler sitede hata ile karsılasmayacaklar
Birkaç üye chat uygulamasında sonra, editör degismemesi arkadas davetlerini onaylayamama ve tesekkur edince sayfanın yenilenmesi gibi sorunlarla karsılasmıslar chat uygulamasından bu yana.
Baska denk gelen arkadas varmı zira bende denk gelmiyor anlayamadım ?

opera mini 4.2 ve 5.0 beta sürümüyle girilmiyo ,,, Bolt web browser ile olmuyo ,,, ucweb ile olmuyo ,,, skyfire ile oluyo sadece ama dehşet yavaş ... telefonun kendi web tarayıcısı sadece anasayfayı 2.5 dakikada acıyor ve yaklasık 2 mb. harcıyor ..
sadece hafta sonu pc kullanabiliyorum .. onun haricinde sadece telefonla giriyorum ve maxicep te çok vakit geçiriyorum
lütfen kalıcı bir çözüm istiyorum 
Aslında çözümü yaptım diyordum dün çünkü benim iphone telefonumda bu hatayı farkeder farketmez durumu düzeltip kontrol ettim ve sorunun düzeldigini görmüstüm.Cepten giremiyorum halaopera mini 4.2 ve 5.0 beta sürümüyle girilmiyo ,,, Bolt web browser ile olmuyo ,,, ucweb ile olmuyo ,,, skyfire ile oluyo sadece ama dehşet yavaş ... telefonun kendi web tarayıcısı sadece anasayfayı 2.5 dakikada acıyor ve yaklasık 2 mb. harcıyor ..
sadece hafta sonu pc kullanabiliyorum .. onun haricinde sadece telefonla giriyorum ve maxicep te çok vakit geçiriyorum
lütfen kalıcı bir çözüm istiyorum
![]()
Sorun yasayan arkadasların ortak noktası, telefonların kendi tarayıcıları degil de 3. parti baska bir yazılımla girmeyi denemesi olabilir mi ? O konuya yogunlasalım eğer telefonlar kendi tarayıcılarından giriyorsa ...
1 hafta boyunca giremicek miyim yani ben