Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Abim Dogru Karar Vermissin.Bari Sık Sık Buralarda Ol.Cfw'nin Seslerini Kullanıcam.Alta Senin de Projeni Yazıcam.Hakkını Helal Et Abim.Seni Gormesemde Gercek Abim Gibi Seviyorum.
CFW nin final versiyonunda bahsettiğin şarj modu da olacak mı
Geldi mi güncelleme?
Peki bu şarj olayıyla ilgili beni aydınlatır mısın biraz?
üstad cfw yapmayı bırakmana üzüldüm ama senin kararına saygı duymak düşer kardeşim senin mod arşivini kulanıyorum cfw nide kulandım hakını helal et çok teşekürler kardeşim
Dağılmamız yakındır abi.Zaten bu işlerden sıkıldım bende.Değişen birşey yok.Hep aynı.İkonuydu temasıydı vs...HAKLISIN!!!.Forumda anlatımlar var.Herkes ona göre cfw yapar.Zor birşey değil zaten
Bugün itibariyle artık mesaj/konu da dahil olmak üzere CFW ile ilgili tüm desteklerimi tamamen kestim.
Bilginiz olsun diye yazıyorum. Kullanıcı adımı Furkan Güneş yaptım. Birkaç güne kadar değişecektir.
Artık maxicepte normal bir üye olarak devam edeceğim. En çok Konu Dışı kategorisinde takilacagim.
Atarım.Yani uğraşırım mutlaka.Bu arada Kosed sin değilmi?Tibiame'den.W1'de kimse yardımlaşmayı bilmiyor.Çıktım.W2'ye geçtim
zor bisey değilse s60v3 e de el atin hep ayni sey olmasin ozaman
Atarım.Yani uğraşırım mutlaka.Bu arada Kosed sin değilmi?Tibiame'den.W1'de kimse yardımlaşmayı bilmiyor.Çıktım.W2'ye geçtim
zor bisey değilse s60v3 e de el atin hep ayni sey olmasin ozaman
Arkadaşlık istegimi kabul edermsin ? Özel mesaj atmama lazım sana sadece sohbet edicezen azından bana bu iyiligi yaparsın diye düşünyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?