Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
aslında senın aldıgın karar tm maxicfw üyelerini üzecek.Benım senın kadar bilgim yok.Bir sorun oldumu kalırız ölye ve ugraşımız boşuna gidier diye diyorum ben.Sen olayları iyi kordin ediyodun .Bende biligili olsam devam ederdim ama .Anca belki ilerde kişisel bişiler çıkarım hepsi bu
Anıl imzan dikkatimi çektimi çektiaslında senın aldıgın karar tm maxicfw üyelerini üzecek
Anıl imzan dikkatimi çektimi çekti
Birikmiş paran varsa ..Bu miktar en az 10 bin liraÇok para lazım dediğin için diyorum.
Kağıt işine bi bak ( Hisse Senedi ) Maxicep formuna baktığın kadar Sana önerebileceğim sitelerede bakabilirsen Çok para lazım dediğin cümleni hayata geçirmiş olabilirsin
C5-03 e çıkarmadan gitmeseydin
Ben neden görülmüyorumki forumda
o kadar param olsa profil kısmın da telefon ismi yazardı
biara "sattım" yazıyodu profilde sattın mı harbiden
Rambo yapma yaw olmaz böyle kardeş emeğin çok üzerimizde
tebrikler
- - - Eklendi - - -
pardon hayırlı olsun
öncelikle hayırlı olmasını diliyorum kişisel fikrim
rambo kardeşim en güzel ve doğru kararı vermişsin
bu işler zaten bu kadar bende ilk olarak bu işe bir heves
ve merak olarak başladım rambonunda dediği gibi kendimi bir
moder seviyesine kadar ilerleteceğimi düşünmemiştim ama beli
bir yerden sonra insan bıkıyor o kadar çalışma emek ve bu emeğin
madi olarak karşılanmaması ve çoğu zamanda cfw kulanıcılarıda bu emeğe saygı duymuyor
cfde basit bir hata oldumu vay şöyle vay böle bir sürü ıvır zıvır işte ben bu noktadan sonra
dayanmayaıp cfw işlerine ara verdim bazen düşünüyorsun ya ben ne yapıyorum kime hizmet
veriyorum ha bu hizmetler madi ve manevi karşılansa çektiğin zahmet gözüne gelmiyor
ama yok boş bir iş bu yüzden bende bıraktım arada bir kafama göre hoşuma giden birşey
olursa editleyip kulanıyorum ve takipçilerimlede paylaşayorum bu işin peşinde koşsaydım
belki sanal alemde farklı yerlerdeydim ama boş iş olduğunu bildiğimde bıraktım çektiğin zahmete
değmiyor çünkü biraz fazla oldu kimse kusura bakmasın böylece rambo kardeşimin sayesinde bu konu ile
ilgili bende uzun zamandır söylemek istediklerimi söyledim tekrar hayırlısı olsun
Rambo kardeşim
rambo ne yalan söyleyeyim senin modları özleyeceğim.iyi bir cfw yapımcısı olsaydım kesinlikle senin adına 5800a "rambo legend" yada başka bir isim ile cfw çıkarırdım jübile vesilesiyle...
helal olsun furkanşuana kadar ki tüm çalışmaların için teşekkür ederiz. Bundan sonra da hayatında başarılı olman dileğiyle...
Allah, aldığın karara pişman ettirmesin!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?