Maxicepten Tatil :)

Konu Sahibi
Maxicepten Tatil :)
mrb arkadaşlar maxicepsiz 7 qünün on numara geçti kafamı dinledim tatile qittim oh ya dünya varmış bana ban attığı için EROL adminimize Teşekkür ederim

sizler neler yaptınız bakayım?

Tepkiler: yaren_dede
Hoşgeldin Ben hastanede idim bacam ezildi özel söyledim zaten

Tepkiler: yaren_dede

üzüldüm dostum ya geçmş olsun ben çok sevindim ama

ben maxicep e girmek için saniyeleri hesaplıyordum şahsen ama bir yandan pcnin başında bacam acıyo

- - - Eklendi - - -

ben hatamın farkındaydım 7 gün uzaklaştırma almadan önce ama şuan daha iyi anlıyorum

ka_za

Üye
2 nizde hoşgeldiniz

Konu Sahibi
hahaha ben girdim engelmi çıkis yaptım saat 19 tamam bidaha uğramadım hatta Bunu yanlış karar diyosanız diye Yöneticiye teşekkür mesajı attım

hoşgeldin taha sen nereye yazdın ban yiyecek kadar gereksiz ve saçma mesajı

hikmet sende mumkunse şu teknoloji ile ilgili olmayan konularını mümkünse gece yarısı aç, son mesajlara bakarken kendimi köprüden atasım geliyor valla

Tepkiler: hikmet366
ide abi ben gece yarısında gececilerdeyim napcam

ka_za

Üye

Ben söyliyim bandan önce mesajda attım yakalanma diye daha konuşurken ban geldi
kopyalayıp her konusunun sonuna seri seri yapıştırıyordu. Tapatalka bi girdim son mesajların hepsi Taha nın bide hepsi

asigsasi

Üye
illa birşey kasacaksın madem yararlı konular aç rica kas geçen temalar bölümünde bir arkadaş aynısını yaptı hiç alakasız

doctorrr

Üye
Sözlük bölümüne abanma, haber paylaş. Hem yararlı olur. Sözlük bölümüne havucun ne olduğu ile ilgili konu açınca bi' de arkadaşlar ona teşekkür ve sen de rica edince abes görünüyor tabi. Maxicep gene bu konuda ılımlı başka forumlarda yapsan aynısını anında şutlarlar seni. Aç CNN'i aç Habertürk'ü, haber paylaş ordan illa paylaşım yapmak istiyorsan... @hikmet366

ismail

Üye
hg taha

ismail

Üye
senin konun yoook

Tepkiler: yaren_dede ve hikmet366