MaxiCepten Memnunmuyuz !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
çok memnunum fakat giriş sayfası direk forum olarak kalsa daha iyi olurdu, haberler ayrı konuya atılsın ordan bakalım.. (sadece tavsiye, bu haliylede çok güzel)

yok forum dediğinde portal da olur bence iyi böle güzel tasarımı kim yapıyorsa valla güzel yapıyo benim hoşuma gidiyo...samimi sölüyorum böle güzel tasarımdan başka forumda hiç görmedim...bu forumda görsellikde var..

Furkan96

Furkan96

Üye
CoK MemnunuM frmtr,donanimhaber e de uyeym ama bu kadar mennun degilim

mertixx

mertixx

Üye
çok memnunum şuan.

..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
kesinlikle evet.. :oke:

Nazy

Nazy

Üye
herkesin memnun olduğunu görmek bizi sevindiriyor
ama tamam yeter , demek yok tabi
herzaman daha ileriyi hedefliyoruz.
bazı arkadaşlarımız Maxicep in Ana konusundan şaştığını
ve ortada fazlalık bir çok konu olduğunu düşünüyor
onlara cevap olarak diyorumki
Maxicep Mobil Teknoloji İle Hayatın Her Anının Birleştiği Noktadır
burada dostlarımız olacak, birşeye ihtiyaç duyduğumuzda
her konuda yardım alabileceğimiz kişiler olacak,
yeri gelecek güleceğiz yeri geldiğinde ise dugularımız kabaracak
eğer bunu bir platform başaramıyorsa,orası sadece soğuk bir web sayfasıdır.

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
Merhaba,

Eskiler bilirler diye başlamanın çok sıradan olduğunu düşünerek daha samimi yazmak istiyorum tüm kullanıcılara hitaben..
Bu soru çok soruldu bizler 20bin üye kadarken..Kendi yağında kavrulmak sözü tam bize göreydi diyebiliriz.Herkes görevini bilir, herkes oluşan aile kavramına zarar vermenin zararlı olduğunu bilirdi.Memnunduk, beklentilerimiz büyük değildi ve bunu bize sağlayabiliyordu Maxicep.

Peki ya sonra, bir dönem oldu ve istenmeyen bazı durumlar yaşandı.Hatta başrol bile oynadım diyebiliriz.Hatırladıkça gülüyorum..Peki o zaman biz memnun değil miydik Maxicep'e zarar verirken?Cevap vereyim, memnunduk ;)

MaxiCep, memnuniyetin adresidir desek yerini bulur tabir sanıyorum.Memnun olmayan kullanıcılar yokmuydu?Vardı tabi, istedikleri programın full sürümü piyasada yok diye Maxicep'e küfreden, 3 mesaj yazmadan indiremiyorum diye ilk üç mesajını "bu kuralın ..." gibi ithamlarla gerçekleştiren hatta ve hatta küfürlü isim açan kişiler yok muydu? Vardı vardı ;)

Bizler memnunduk, bizler memnunuz, bizler memnun olacağız..

Her konuya cevap verişimde nedendir aklımdan geçiyor, uzunca bir süre sonra "Maxicepten memnun musunuz" başlıklı bir konuya cevap yazarken, yüzünüzde bir tebessüm olacak biliyorum..

O günleri de görmek dileğiyle, Maxi'den memnun kalın..

İyi eğlenceler

CK1991

CK1991

Üye
şöyle bişey war ki bu forumdan memnun olmayan adamın bu konuya gelme ihtimali kaçtır ? memnun olmayanlar çıkıp gidiyor kalanlar ise mumnun ki kalıyor bu kadar basit yani.Ayrıca çoğu kullancı forum sitelerini istediğini alıp çıkarlar sonrada bu siteyi unuturlar kalıcı olanlar %1 bile değildir :(

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
memnun gibiyim sanki sanırsam galiba umarım:ehe

sessiz_fırtına

Üye
s40 ile biraz daha ilgilenilirse dahada memnun olacagım...

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
maxiCepten gayet memnunum

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bişey war ki bu forumdan memnun olmayan adamın bu konuya gelme ihtimali kaçtır ? memnun olmayanlar çıkıp gidiyor kalanlar ise mumnun ki kalıyor bu kadar basit yani.Ayrıca çoğu kullancı forum sitelerini istediğini alıp çıkarlar sonrada bu siteyi unuturlar kalıcı olanlar %1 bile değildir :(
Sana Söliyim Memnun Olmayanları Ne Aradığını Bile Bilmeyen Forumdan Anlamayan Forumdan Yararlanamayanlardır.. Bence %90 Nı Memnundur Her Aradımı Buluyorum Çok Şükür.. Tasarım Desen Baymıyo Görsellik Var Yavaş Değil...Daha Neki Ne Sorsam Cevabı Geliyo...Dediğim Gibi Anlamıyanlar Kullanamıyodur Forumu

Casy

Casy

Üye
maxicep iyi güzelde rapidler canımı sıkıyor

Odysseus

Odysseus

Üye
Forumda yasak olmayan herşey mevcuttur!
En güncel teknoloji haberlerinden en yeni cep programlarına konu dışı bölümünden pc bölümüne herşeyiyle dolu dolu bir forum.

Bana göre türkiyede 1 numara. Nedeni ise devamlı kendini yenilemesi üyelerine değer verilmesi üye sayısı paylaşım sayısı vs.

Bir çok forum bizi taklit etmekte gerek rütbe gerek içerik gerek üye adları :)
Evet üye adlarını bile çalıp maxiden gelmiş görünümü vermeye çalışıyorlar.

Buda demek oluyorki ==> TAKLİTLER ASILLARINI YÜCELTİR !

Maxicep kendini güncellemeye devam edecektir. . .

:yuru:yuru:yuru

burak9400

burak9400

Üye
bikere ben bi üyeye hakaret dolu bi cevap yazmıştım birisi de bana uyarı vermişti 3 uyarı yerine 10 uyarı vermiş ben de yasaklanmıştım.site moderatörüyle temasa geçtim ve durumu anlattım abi adamlar benden özür dileyip bidaha olmayacagına söz verdiler.abi bunu bana hiçbi forum yapmadı:Dburada adama değer veriyolar ve de son derece teknolojik bi şite:Dallah razı olsun kurandan ve yünetenlerden:Dmemnun olmayan yiğit warsa çıksın karşıma:D:D:D:D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Soru çok mantıklı daha once adını zikretmek ıstemedıgım bır sıtede uyeydım terbıyesızın biri bana kufur ettıgı halde banlanmamaıstı bende dayanamadım saydım sovdum 1 sene ban yedım su anda o banı bana atan kişi bu sıteylede meskul adını solemıorum o kadarda agır bır sey soylememiştim ne ozur geldi ne de baska bır sey zaten 1 aya kalmaz site coktu elıne saglık kim yaptıysa bi de turkıyenın en buyuk forumuymus hakaret etmek ıstemıom ama hala kızgınım onlara geleım maxicep imize bence bu gune kadar 10 u askın sıtede uyeydım 3 unde moddum en ıyı sevıyelı durust ve doru sıte burası ınsallah hep boyle devam ederız eger bole olursa onumuzde kımse duramaz iyi forumlar her keze slm olsun bysss:oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
alanının en iyisi hatta önderi.fazla söze ne hacet

pesimist_style

pesimist_style

Üye
    Konu Sahibi
yorumların % 99,9 u olumludemek maxicep.com kalityeli forum

Ozan

Ozan

Admin
bikere ben bi üyeye hakaret dolu bi cevap yazmıştım birisi de bana uyarı vermişti 3 uyarı yerine 10 uyarı vermiş ben de yasaklanmıştım.site moderatörüyle temasa geçtim ve durumu anlattım abi adamlar benden özür dileyip bidaha olmayacagına söz verdiler.abi bunu bana hiçbi forum yapmadı:Dburada adama değer veriyolar ve de son derece teknolojik bi şite:Dallah razı olsun kurandan ve yünetenlerden:Dmemnun olmayan yiğit warsa çıksın karşıma:D:D:D:D
Biz her üyeye "üyemiz" olarak bakıyoruz. O yüzden aslında sürekli davrandığımız bu eşit ve duyarlı sistemden, ilk siz memnuniyetinizi belirtmişsiniz.

Kimseyi üye olarak değerlendirirken, "mesaj sayısı fazla" gibi olgularla değerlendirmiyoruz.

Önemli olan burada bulunmanız ve maxicep.com' u seviyor olmanız.

Pure Life

Pure Life

Üye
seviyoruz tabi bence süper bir site bugun başka bir form vardı film üzerine anladım maxinin degerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt