Maxicepte Kaç Kız Üye Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
man20 var mesela çok ateşli bir üyemiz, yirim ben onu

- - - Eklendi - - -

:d:

Eskiden baya vardı. Sahra, Nur, Pınar, Tuba, Ezgi, Fatoş, Yasemin, Çiğdem, Esra, Gizem vs vs.. daha unuttuklarım var. Artık hiç yoh

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface

-efşan

-efşan

Üye
man20 var mesela çok ateşli bir üyemiz, yirim ben onu

- - - Eklendi - - -

:d:

Eskiden baya vardı. Sahra, Nur, Pınar, Tuba, Ezgi, Fatoş, Yasemin, Çiğdem, Esra, Gizem vs vs.. daha unuttuklarım var. Artık hiç yoh

:naughty:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ergen kızlardan biri vardı bir ara. Bana msnden nişanlısı ile olan ilişkisini anlatıp duruyordu. Cevapta vermiyordum hiçbir mesajında. uyuz oldum engelledim :ehe

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
doctorrr

doctorrr

Üye
Harbiden bi' Ezgi vardı cep genel bölümünde tuttuğuyla kavga ederdi. Aynı düğün geceleri hır çıkaran fesat eltiler gibi.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Her yil aciliyor bu konulardan 2-3 tane. :D Hic modasi gecmiyor.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Her yil aciliyor bu konulardan 2-3 tane. :D Hic modasi gecmiyor.

erkekler için telefonundan sonraki :P: en önemli konu kızlardır :naughty: aslında biraz düşününce cep telefonu filan yalan olur söz konusu kızlarsa :ehe

• Beğen
creeper

creeper

Üye
Yoktur ya, varsa da belli etmiyordur bence.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

erkekler için telefonundan sonraki :P: en önemli konu kızlardır :naughty: aslında biraz düşününce cep telefonu filan yalan olur söz konusu kızlarsa :ehe

Homoseksueller disindaki her erkek icin kizlar cok daha onemlidir abi. :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
x-scarface

x-scarface

Üye

ezgi erkek heralde öyle söylentiler vardı bi ara :lol

birde man20 var oda kız heralde herkese tatlım diyor :ehe

Geç onu abi yav asıl ben ona inanmıyorum. Bak o kadar yoktu geçen bi konusu hortlatıldı anında konuda bitti bence o gereksizlerden birinin feyki :naughty:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve yaren_dede
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bu arada Ezgi kesin bayan. ;)

x-scarface

x-scarface

Üye
  • Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

Biliyorum ezgiyi bağyan evet.

İsmail bana erkek galiba demisti. Ben de yok ya degildir demistim. Sonra ban yedi. Erkek doye dedikodu cikti. Geri geldiginde onun geyigini yaptim. Kustu. :o Ozur diledim. Laf agizdan bir kez cikar dedi. :dry: Abi valla bayanlari anlamak guc. Ozur diledik la iste ne yapayim daha? Ayaklarinin altini mi yalayayim? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
x-scarface

x-scarface

Üye

İsmail bana erkek galiba demisti. Ben de yok ya degildir demistim. Sonra ban yedi. Erkek doye dedikodu cikti. Geri geldiginde onun geyigini yaptim. Kustu. :o Ozur diledim. Laf agizdan bir kez cikar dedi. :dry: Abi valla bayanlari anlamak guc. Ozur diledik la iste ne yapayim daha? Ayaklarinin altini mi yalayayim? :hmmm

Küstü trip attı diye mi kız olduğuna inandın yani :D Kardeşim kızlar kedi gibidir çok seversin tırmalar az seversin nankörlük yapar kaçar ortasını tutturunca dizinin dibinde konaklar :ok2:

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı, yaren_dede ve Oğuzhan
Kerim.

Kerim.

Üye
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

Küstü trip attı diye mi kız olduğuna inandın yani :D Kardeşim kızlar kedi gibidir çok seversin tırmalar az seversin nankörlük yapar kaçar ortasını tutturunca dizinin dibinde konaklar :ok2:

ben kedileri nasıl ve ne zaman seveceğimi çok iyi biliyorum hiç de kedi gibi değiller lütfen sözünüzü geri alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt