man20 var mesela çok ateşli bir üyemiz, yirim ben onu
- - - Eklendi - - -
Eskiden baya vardı. Sahra, Nur, Pınar, Tuba, Ezgi, Fatoş, Yasemin, Çiğdem, Esra, Gizem vs vs.. daha unuttuklarım var. Artık hiç yoh

Ergen kızlardan biri vardı bir ara. Bana msnden nişanlısı ile olan ilişkisini anlatıp duruyordu. Cevapta vermiyordum hiçbir mesajında. uyuz oldum engelledim![]()

Her yil aciliyor bu konulardan 2-3 tane.Hic modasi gecmiyor.
en önemli konu kızlardır
aslında biraz düşününce cep telefonu filan yalan olur söz konusu kızlarsa 
erkekler için telefonundan sonrakien önemli konu kızlardır
aslında biraz düşününce cep telefonu filan yalan olur söz konusu kızlarsa
![]()

ezgi erkek heralde öyle söylentiler vardı bi ara
birde man20 var oda kız heralde herkese tatlım diyor![]()

Harbiden bi' Ezgi vardı cep genel bölümünde tuttuğuyla kavga ederdi. Aynı düğün geceleri hır çıkaran fesat eltiler gibi.
Bu arada Ezgi kesin bayan.![]()
Biliyorum ezgiyi bağyan evet.
Ozur diledim. Laf agizdan bir kez cikar dedi.
Abi valla bayanlari anlamak guc. Ozur diledik la iste ne yapayim daha? Ayaklarinin altini mi yalayayim? 
İsmail bana erkek galiba demisti. Ben de yok ya degildir demistim. Sonra ban yedi. Erkek doye dedikodu cikti. Geri geldiginde onun geyigini yaptim. Kustu.Ozur diledim. Laf agizdan bir kez cikar dedi.
Abi valla bayanlari anlamak guc. Ozur diledik la iste ne yapayim daha? Ayaklarinin altini mi yalayayim?
![]()
Kardeşim kızlar kedi gibidir çok seversin tırmalar az seversin nankörlük yapar kaçar ortasını tutturunca dizinin dibinde konaklar 
Harbiden bi' Ezgi vardı cep genel bölümünde tuttuğuyla kavga ederdi. Aynı düğün geceleri hır çıkaran fesat eltiler gibi.

Küstü trip attı diye mi kız olduğuna inandın yaniKardeşim kızlar kedi gibidir çok seversin tırmalar az seversin nankörlük yapar kaçar ortasını tutturunca dizinin dibinde konaklar
![]()
ben kedileri nasıl ve ne zaman seveceğimi çok iyi biliyorum hiç de kedi gibi değiller lütfen sözünüzü geri alın