İşte sevgi böyle bir şey. :op: :tebessüm:
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Oğuzhan' Alıntı: İşte sevgi böyle bir şey. Genişletmek için tıkla ...
The Shadow Üye SoulsEagle' Alıntı: bi kere ban yedim hemde öyle bir ban yedim ki mesajlarımı bile sildiler Genişletmek için tıkla ... @Revengeful la anlaşma yapmanın bedelini ödedin
SoulsEagle' Alıntı: bi kere ban yedim hemde öyle bir ban yedim ki mesajlarımı bile sildiler Genişletmek için tıkla ... @Revengeful la anlaşma yapmanın bedelini ödedin
SoulsEagle Üye The Shadow' Alıntı: @Revengeful la anlaşma yapmanın bedelini ödedin Genişletmek için tıkla ...
Baydırman Moderator Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... başkan rütbenin yanında "fake" mi yazıyor yoksa benim gözlerim mi dumanlı görüyor?
Revengeful' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... başkan rütbenin yanında "fake" mi yazıyor yoksa benim gözlerim mi dumanlı görüyor?
Baydırman Moderator KRİMİNOLOJİ' Alıntı: Furkan emekliyle dede neden banlandı Genişletmek için tıkla ... yeni değilki sebepleri bilmiyorum
KRİMİNOLOJİ' Alıntı: Furkan emekliyle dede neden banlandı Genişletmek için tıkla ... yeni değilki sebepleri bilmiyorum
KRİMİNOLOJİ Üye Sadece o kadar mesajlı üyelerin neden banlandığını merak ettim. Önceden banlandıklarını tabiiki biliyodum
Sadece o kadar mesajlı üyelerin neden banlandığını merak ettim. Önceden banlandıklarını tabiiki biliyodum
Baydırman Moderator KRİMİNOLOJİ' Alıntı: Sadece o kadar mesajlı üyelerin neden banlandığını merak ettim. Önceden banlandıklarını tabiiki biliyodum Genişletmek için tıkla ... soru çok geç soruldugu için öyle anladım
KRİMİNOLOJİ' Alıntı: Sadece o kadar mesajlı üyelerin neden banlandığını merak ettim. Önceden banlandıklarını tabiiki biliyodum Genişletmek için tıkla ... soru çok geç soruldugu için öyle anladım
Serhan Üye KRİMİNOLOJİ' Alıntı: Furkan emekliyle dede neden banlandı Genişletmek için tıkla ... Ahmed abi siyaset sebebiyle banlandı.
KRİMİNOLOJİ' Alıntı: Furkan emekliyle dede neden banlandı Genişletmek için tıkla ... Ahmed abi siyaset sebebiyle banlandı.