O uyarılardan ikisini hesabım patladıktan sonra aldım. Malum arkadaşlar şifremi kırmışlardı. Kendi irademle yaptığım bir şey değil yani. Sonra rica ettim silmediler kaldı öyle. Diğerleri de ufak tefek şeylerdi ne bileyim bastılar uyarıyı ben de anlamadım kardeşim.
Kafamıza göre banlayamıyoruz ki Resmen açığımızı bulmuş gibi önce uyarı süresinin geçmesini bekliyon ondan sonra tekrar uyarı alıyon. Bu yüzden banlanamıyon 6 gün sonra son ceza puanın kalkıyor. Bakalım tekrar ne zaman uyarı alacan
Kafamıza göre banlayamıyoruz ki Resmen açığımızı bulmuş gibi önce uyarı süresinin geçmesini bekliyon ondan sonra tekrar uyarı alıyon. Bu yüzden banlanamıyon 6 gün sonra son ceza puanın kalkıyor. Bakalım tekrar ne zaman uyarı alacan
Gerek kalmadıkça şimdilik atmayı düşünmüyorum. Zaten popülerliğimizi kaybettik eskisi gibi maxistar rütbesi alamayız artık. Eskilerden bir kaç kişi kalsın
Siz de az çalışın üyeleri kaçırtmayın. Senin popüleritenden banane laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn. At şu banı acılarımı dindir co çeyırmen